Podržite nas!

Pozdrav, dragi naši posjetitelji i posjetiteljice.

Kao što svi znate, igraonica “Prostor”, koja se organizira već više od godinu dana, radi na principu prikupljanja dobrovoljnih donacija.

No, kako bi se igraonica održavala, iza kulisa, potrebno je puno truda i rada. Vrijedni ljudi koji to rade ulažu svoje vrijeme kako bi svima pružili što bolji provod. Ovim putem ih pozdravljamo i zahvaljujemo svakome od njih. 🙂

Isto tako, igraonica, kao i udruga, ima svoje troškove koje pokušavamo pokriti što je moguće bolje. Tu mislimo na to da jednostavno ulažemo što je više moguće u unapređenje igraonice i rad Udruge. Posjetitelji igraonice to dobro znaju po broju kupljenih igara za igraonicu. No, u zadnje vrijeme primamo nešto manje donacija pa bi vas ovim putem željeli potaknuti da pomognete radu igraonice svojim malim prilogom. Kako smo nedavno postali udruga, doniranje je moguće i direktno na račun udruge:

Naziv: Udruga “Igranje”
Račun: IBAN HR1024840081106652120
Model i poziv na broj: HR00 01
Opis transakcije: Donacija

Naravno, potičemo sve vas da postanete redovni članovi udruge te da se na taj način još više povežemo i potpomognemo širenju društvenih igara u Hrvatskoj.

Kako vam se sviđa naš portal, naši događaji i igraonica? Recite nam svoje mišljenje na facebook stranici udruge.

Vidimo se u igraonici i na brojnim događanjima koji nam slijede.

Vaš Igranje Tim

Zadnji komentari s foruma