Pošalji članak

Putem ovog obrasca pošaljite nam vaš članak u vezi igranja: To može biti vaš osobni blog ili osvrt, zanimljiva vijest koju bi svi trebali znati, recenzija neke društvene igre ili slično. Mi ćemo članak pregledati i ako nam odgovara kvaliteta objaviti ga pod vašim imenom (ili vam poslati poruku što bi trebalo doraditi kako bi isti bio objavljen). Prije slanja teksta obavezno proučite i ove točke:

  • Obavezno nam pošaljite na dolje opisani način bar jednu sliku koju ćemo postaviti kao naslovnu članka (prva slika u članku je naslovna!)
  • Ako pišete recenziju, molimo vas da je ocijenite po vašem dojmu ocjenom od 1 do 10 i upišete je na za to određeno mjesto u obrascu.
  • Prije slanja obavezno provjerite i ispravite pravopisne greške
  • Savjetujemo da si prije slanja teksta obavezno isti iskopirate u neki program za pisanje teksta, kako vam sav trud ne bi nestao zbog neke greške u slanju obrasca.
  • Kako postaviti slike
  • Kako koristimo i gdje čuvamo dostavljene podatke

[user-submitted-posts] 


Kako postaviti slike?

Kako bi uključili slike u objavu, slike je potrebno uploadati na neku od stranica za upload slika, npr. Postimages. Na mjestu gdje želite da se pojavi slika stavite poveznicu. Ako želite opis uz sliku, iza poveznice dodajte napomenu u zagradama kao u sljedećem primjeru.

ispod slike će pisati ovo

ISPOD SLIKE ĆE PISATI OVO

Slika mora biti javno dostupna najmanje tjedan dana i mora se moći preuzeti sa stranice na koju je uploadana. Naši urednici prebaciti će slike na prostor koji udruga Igranje koristi za hostanje slika, te će urediti poveznice prema slikama na način da budu trajno dostupne uz objavu.

Kako koristimo i gdje čuvamo podatke dostavljene putem ove forme?

Podaci dostavljeni putem ove forme pohranjeni su u WordPress CMSu (CMS engl. od Content Management System). Više o sigurnosti WordPress sustava možete pročitati ovdje. Podaci se koriste isključivo u sljedeće svrhe:

  • Objava sadržaja kojeg je korisnik dobrovoljno ostavio
  • Kontaktiranje korisnika isključivo po potrebi, te u svezi sa sadržajem

Ako sumnjate na zloporabu vaših podataka ili želite da vaše podatke uklonimo iz sustava, pošaljite nam upit na [email protected].