Catan Liga 2023

catan-banner

Dragi ljubitelji igre Catan, predstavljamo Catan Ligu 2023 koja se igra tijekom ove i iduće godine. Pobjednika lige šaljemo na europsko prvenstvo o trošku organizatora! Točni datumi turnira, kao i prijave biti će posebno najavljeni na vrijeme (za sada planiramo Listopad 2022, Travanj, Lipanj i Kolovoz 2023.) putem ove stranice ili prateći naše službene kanale obavijesti.

Mjesto igranja je Klub MC. Na svakom turniru može učestvovati najviše 80 igrača.

Propozicije:

Svi igrači mogu učestvovati u jednom ili više turnira, te svakim turnirom mogu pokušati poboljšati svoje bodove u tablici Lige. Rezultati samih turnira ne utječu jedni na druge – uzima se samo najbolji rezultat. Na kraju Lige 16 najbolje plasiranih igrača idu u polufinale, te 4 u finale. Sve detalje oko pravila, bodovanja i održavanja turnira možete vidjeti na službenim pravilima turnirskog Catana (eng)

Svaki zasebni turnir biti će nagradni, a sve sudionike finala i dodatno ćemo nagraditi, te pobjednika poslati na europsko prvenstvo o trošku organizatora! Za nagrade se brine trgovina Carta Magica i naša udruga.

Pobjednik finala odlazi na Europsko prvenstvo u Catanu 2023. godine o trošku organizatora koje će se održati u Kopenhagenu (Danska) od 27. do 29. Listopada 2023. u Bastard Café.

Praćenje Lige:

Sve informacije o Ligi i terminima turnira možete pratiti putem naših službenih kanala:

Discord #catan-liga kanal, Facebook Hrvatska Catan Grupa, Forum Catan Liga, e-mail [email protected] (samo za pitanja)

Ili se možete pretplatiti na našu newsletter listu Catan Lige

Rezultati cijele Lige i pojedinačnih turnira

 

 

 

 

 

catan-banner