Meeples Corner-banner.png

Tražiš mjesto za dobar provod i izlazak s ekipom?…

Ako su ti već dosadili izlasci po kafićima ili te nikada nisu niti zanimali, dosta ti je buke zaglušujuće muzike ili te smeta dim cigereta? A opet, tražiš neko mjesto za dobru zabavu. Neki kutak za dobar provod gdje možeš doći s ekipom i dobro se provesti i zabaviti preko vikenda. Mi ti nudimo upravo to!

Dovedi društvo kod nas u igraonicu Meeple’s Corner, a mi ćemo vam omogućiti sate dobre zabave uz razne party igre! Tako ćeš moći pogađati svoje snove uz pomoć babaroga i dobrih vila u When I dream igri ili pričati kojekakve ludorije gledajući svoje apstraktne karte u igri Dixit. Rado ćemo te provući kroz misterioznu kuću igre Mysterium u kojoj boravi duh ubijenog gazde koji se iz petnih žila trudi objasniti igračima tko ga je to ubio. Imamo ponešto i za svakog dobrog špijuna: Codenames će provjeriti tvoje moći u kojima asocijacijama pronalaziš svoje operativce ili ćemo ti omogućiti kodirane razgovore s igrom Decrypto. Za šerife i kauboje imamo hrpe metaka u igri BANG!, a za ostale razbojnike tu je Ca$h & Gun$. Posebna poslastica za naše krajeve definitivno je Sheriff of Nottingham u kojoj jedino što trebate dobro raditi jest – muljanje!

Uglavnom, čeka te pregršt jednostavnih i zabavnih igara koje će kvalitetno ispuniti tvoje vrijeme. Bez brige, naši voditelji će vam rado pomoći oko pravila igara i brzo vas sve naučiti igrati. Također, kod nas možete donijeti svoju cugu i klopu, a jedino što ćemo vas moliti jest da pripazite da se sve to ne prolije po igrama. Tu je i naša čajna kuhinja u kojoj si možeš pripremiti čaj ili kavu ukoliko ti se baš pije nešto toplo.

Garantiramo ti da ćeš nakon posjeta željeti samo igrati društvene igre još jednom i još jednom i još jednom…

…ili tražiš mjesto koje će prodrmati tvoje mozgovne vijuge?

Možda te partijanje uz zabavne igre ne zanima previše i više bi htio pronaći nekoga tko voli prodrmati mozak? Trebaju ti mjesto i igre za razne strateške i taktičke izazove? Ili želiš prvo isprobati neku igru prije kupnje? Ili trebaš prostor za sebe i svoje društvo? Koja god bila tvoja kombinacija mi se u nju savršeno uklapamo: Veliki dio naše kolekcije igara i jesu baš ovakve igre raznih težina i duljina igranja. Slobodno kod nas započneš svoje avanture s jednostavnim Catanom, Carcassonneom ili možda Azulom, prijeđeš preko 7 Wondersa, Lords of Waterdeepa i završiš negdje u teškim vodama i prašinama Scythea Terraforming Marsa ili u predivnim krajolicima Castle of Burgundya. A možeš donijeti i svoje igre pa odigrati sa svojim društvom ili zainteresirati druge igrače.

Ako vas je samo dvoje imamo i za to rješenja u vidu odličnog 7 Wonders Duela, zgodnog Jaipura, tetrisolikog Patchworksa ili hladnoratovskog Twilight Strugglea

A kooperativne igre?

Možda niti ne znaš da postoji cijela mala vojska kooperativnih igara u kojima cijela tvoja ekipa očajnički pokušava pobijediti samu igru. Čekamo te u borbi protiv boleština u Pandemicu ili zombija u Dead of Winteru. Eldritch Horror pružiti će ti zastrašujuću avanturu Chtulu svijeta.

U svakom slučaju, društvene igre zbližavaju, potiču dobro raspoloženje i ruše barijere među ljudima. Ako trebaš životnu pozitivu bez dosadne politike i ispraznih razgovora onda dođi kod nas i uvest ćemo te u drugu, pozitivnu dimenziju života!

Za kompletnu listu igara s podacima o broju igrača, duljini i težini igre kliknite ovdje, a za nuspojave kontaktirajte naše voditelje u Meeple’s Corneru.