Catan Liga 2024

catan-banner

Dragi ljubitelji igre Catan, predstavljamo Catan Ligu 2024 koja se igra tijekom ove godine. Pobjednika lige šaljemo na svjetsko prvenstvo o trošku organizatora! Točni datumi turnira, kao i prijave bit će posebno najavljeni na vrijeme (za sada planiramo 3. veljače, kraj travanja, svibanj i početak lipnja za finale) putem ove stranice ili prateći naše službene kanale obavijesti.

Mjesto igranja je Klub MC. Na svakom turniru može prisustvovati najviše 80 igrača.

Propozicije:

Svi igrači mogu prisustvovati jednom ili više turnira, te svakim turnirom mogu pokušati poboljšati svoje bodove u tablici Lige. Rezultati samih turnira ne utječu jedni na druge – uzima se samo najbolji rezultat. Na kraju Lige 16 najbolje plasiranih igrača idu u polufinale, te 4 u finale. Sve detalje oko pravila, bodovanja i održavanja turnira možete vidjeti na službenim pravilima turnirskog Catana (molimo sve učesnike da dobro pročitaju ova slućbena pravila!)

Svaki zasebni turnir bit će nagradni, a sve sudionike finala dodatno ćemo nagraditi, te pobjednika poslati na svjetsko prvenstvo o trošku organizatora! Za nagrade se brine trgovina Carta Magica, Skockane igre i naša udruga.

Pobjednik finala odlazi na Svjetsko prvenstvo u Catanu 2024. godine o trošku organizatora (još se ne zna gdje će se održati).

Praćenje Lige:

Sve informacije o Ligi i terminima turnira možete pratiti putem naših službenih kanala:

Discord #catan-liga kanal, Facebook Hrvatska Catan Grupa, Forum Catan Liga, e-mail [email protected] (samo za pitanja)

Ili se možete pretplatiti na našu newsletter listu Catan Lige

Rezultati cijele Lige i pojedinačnih turnira

 

 

 

catan-banner