Klub MC je klub za moderne društvene igre, mjesto gdje svaka dobra igra počinje, mjesto gdje će svatko pronaći dobro društvo, susretljive volontere udruge spremne pomoći oko svake nove igre i ono što je najvažnije – dobru modernu društvenu igru za sebe i društvo. Kod nas nema Čovjeka koji se ljuti, ne polažemo Monopol na igre i svi igramo bez Rizika! Kod nas možeš zaigrati zaista razne igre kao što su:

Party i timske igre
Party igre su vrlo vesele jednostavne društvene igre koje će dobro zabaviti i nasmijati cijelo društvo. Na primjer: Alias, Bang, Ca$h and Gun$, Codenames, Junk Art, Dixit
Obiteljske igre
Obiteljske igre savršene su za obiteljska igranja. Po težini su prilagođene početnicima i starijoj djeci. Na primjer: Catan, Carcassone, Ticket to Ride, Kingdomino, Azul, Sagrada
Kooperativne igre
U kooperativnim igrama svi igrači igraju zajedno kako bi pobijedili samu igru. Na primjer: Pandemic,  Eldritch Horror, FUSE, Nemesis, Spirit Island
Escape room i detektivske igre
U Escape room igrama pokušavate izaći iz raznih situacija, baš kako se to radi u Escape Room sobama, a detektivske igre stavljaju pred vas slučajeve koje trebate riješiti. Na primjer: Unlock!, Deckscape, T.I.M.E. Stories, Detective
Strateške igre
Strateške igre namijenjene su iskusnijim igračima i traže od igrača razvijanje vlastitih strategija i taktika. Na primjer: Concordia, Terraforming Mars, Scythe, Underwater Cities, Castles of Burgundy, Puerto Rico
Igre uloga (RPG igre)
Za one koji se žele okušati u raznim fantasy i SF avanturama i uživiti se u ulogu svoga lika vođeni od strane Game Mastera.  Na primjer: AD&D igre, Pathfinder i Starfinder igre

Naša igroteka broji na stotine naslova modernih društvenih igara koje stalno ažuriramo novim primjercima ovisno o popularnosti koja se prati preko svjetske Boardgamegeek.com stranice i međunarodnog SPIEL festivala u Essenu.

Filtiraj po Igraonicama
Meeple's Corner

 

Sve naše igre u igraonici označene su zelenim, žutim ili crvenim naljepnicama koje označavaju težinu učenja pravila pojedine igre.

Igraonicu smo opremili s velikim brojem ugodnih stolica, dovoljno velikim stolovima za igru, dobro je osvijetlili, ventilirali i klimatizirali. Prostora za igru ima u podrumu i prizemlju (veći stolovi) te na galerijama (manji stolovi). U našoj čajnoj kuhinji uvijek si možete pripremiti čaj ili kavu u koliko želite nešto toplo popiti za vrijeme igranja. Slobodno donesete i svoju hranu i piće i po potrebi stavite kod nas u hladnjak.

Možete doći s vlastitom ekipom ili sami, a uvijek se nađe neko društvo koje će vas rado prihvatiti kao novog igrača i uputiti vas u bogati svijet modernih društvenih igara!

Ako pak više volite igranje kod kuće, u svojem prostoru onda ćemo vam, ukoliko ste član udruge vrlo rado iznajmiti neku društvenu igru (vidi popis) na tjedana dana uz donaciju od samo 4 € po igri.

 

Klub MC idealan je za:

U igraonici se stalno odvijaju i razni programi i turnirska natjecanja prema rasporedu koji je također objavljen na DiscorduforumuFacebook stranici Kluba MC, pa predlažemo praćenje ovakvih zbivanja putem navedenih kanala.

RPG Pathfinder i Starfinder četvrtkom predbilježbe i raspored obavezno provjerite na našoj Warhorn stranici

Kako do nas?

Nalazimo se u blizini Branimirove tržnice u Ulici kraljice Jelene 8. Blizu su nam Autobusni i Glavni željeznički kolodvor, a lako se do nas stiže i tramvajima broj 2, 6, 8 i noćnom linijom 31 – stanica Branimirova tržnica.

Ako želite doći automobilom, okruženi smo parking mjestima I. Zone koja je besplatna subotom iza 15h i neradnim danima cijeli dan. Također, preko puta Autobusnog kolodvora na Strojarskoj cesti nalazi se parking u Zoni IV.2.

Kontakt i grupe za igrače:

Kontaktirati nas možete na e-mail [email protected], a dogovarati se  za igranja s drugim igračima možete na ovim našim kanalima:

Pretplata na našu newsletter listu Kluba MC 

Ulaznice:

Dnevna ulaznica koja uključuje korištenje prostora, igara i pomoć od strane volontera iznosi:

Za članove udruge: Učlani se!

 • Pojedinačna ulaznica: besplatno!
 • Obiteljska ulaznica 1 član i do 2 djece: besplatno!
 • Obiteljska ulaznica 2 člana i do 4 djece: besplatno!

Za ostale:

 • Pojedinačna ulaznica: 3,00 €
 • Pojedinačna ulaznica (djeca od 7 do 14 godina): 2,00 €
 • Veće grupe mogu rezervirati termin i dediciranog voditelja za 5,00 € po osobi (upit na [email protected]).

Za ove cijene ulaznica kod nas u igraonici dobivate:

 • Preko pet sati igranja društvenih igara iz naše vrlo bogate zbirke od 500+ naslova, koja se redovno ažurira novim hit igrama.
 • Novi igrači mogu zatražiti pomoć naših voditelja pri odabiru igre i pravilima.
 • Dovoljno veliki stol za igranje velikih igara koje traže puno mjesta.
 • Ugodna mjesta za sjedenje.
 • Dobro društvo i priliku da upoznate neke nove ljude – igrače.
 • Mogućnost donošenja vlastite hrane i pića koje možete ohladiti u našem hladnjaku.
 • Mogućnost punjenja vaših mobitela dok se igrate
 • Besplatni wi-fi ako vam baš zatreba tijekom igranja

Što mi radimo s novcem od ulaznica?

 • Plaćamo sve režije i najam prostora Gradu Zagrebu
 • Obnavljamo, čistimo i kupujemo stvari potrebne za ugodniji boravak u prostoru.
 • Kupujemo nove igre.

Da, naši voditelji su volonteri i ne primaju nikakvu naknadu, no uvijek možete ostaviti donaciju ako smatrate da volonteri trebaju biti nagrađeni.

Bilo da dođete tijekom tjedna na rasterećenje od radnog dana ili vikendom na provod s ekipom – kod nas ste uvijek dobrodošli!

Meeple's Corner
4.9
Based on 139 reviews
powered by Google
Martin BožićMartin Božić
05:00 07 Jul 22
Excellent place to have fun playing board games, recommend! 👍
Mladen ŠkoićMladen Škoić
18:02 19 Jun 22
A real frendly bunch of board games enthusiasts. If you are in a vincinity, stop by, someone will be super happy to play some games with you. And they do have an insane collection, although they would probably count a few hundred board games they are still missing 🙂
Kirill KorsunKirill Korsun
20:55 09 Jun 22
Very friendly and affordable. 15 kuna for an entrance.
LucidoraLucidora
18:48 13 Feb 22
The best place to visit with friends or alone even for a good boardgame night. Friendly welcome and amazing / broad aspect of boardgames to choose from.There may not be enough space to play if you arrive late but where there is a will there is a way 🙂 and the owners certainly create them.
Shay WeissShay Weiss
06:24 26 Jul 21
The friendliest board game union over had the pleasure to be in. Whether you are just visiting, and expat, or local: if you're into board games, you need to visit!
Karla ZuanovićKarla Zuanović
20:21 02 Apr 22
Odlicno mjesto, ima jako puno igara na izbor!
Marko RadelicMarko Radelic
00:12 19 Feb 22
Ugodna atmosfera, ljubazni domaćini, hrpa društvenih igara koje se mogu igrati u prostoru igraonice ili posuditi za doma.
Luka VeselakLuka Veselak
12:47 08 Feb 22
Najjaca igraonica
Raed KharboutlyRaed Kharboutly
14:14 09 Mar 21
Bravo za ideju. Veliki izbor igara.
GabrijelGabrijel
23:30 05 Jul 19
Prvi put bio i svi su bili super prema meni, strpljivi i naučili me kako igrat par stvari pa smo se zabavnjali cijelu noč
Dorian BebekDorian Bebek
21:34 06 Apr 19
Jeftin upad(minimalni koji se može tražiti ) bogat izbor igara i lijepo uređen prostor. Organizatori odlični.
Tin PavlićTin Pavlić
22:18 02 Feb 19
Odlično mjesto za uživati u društvenim igrama. Toplo bi preporučio svakome s ekipom, a možete ju i tamo naći. Nikad nije dosadno.
js_loader