Srijednjak: Catan Turnir

U srijedu 09.12. u KSET-u će se održati veliki Catan turnir. Na poziv organizatora događaja, udruga Igranje će se odazvati i posuditi svoj primjerak igre kako bi što više ljudi moglo sudjelovati u turniru. A vas pozivamo da nam se pridružite, natječete i pritom dobro zabavite. Također ako netko posjeduje primjerak igre može uskočiti i posuditi ga za korištenje tijekom događaja. Organizatori će biti i više nego zahvalni.

Evo što nam sami organizatori imaju za reći o događaju.

Skupili ste taman kartica za grad i karticu razvoja dok vaš omraženi protivnik, koji vam prijeti s 6 bodova i dvije sumnjive neotkrivene kartice razvoja, baca sedmicu.

Svako micanje lopova boli, blokirali su vam šesticu.

Igrali ste bezuspješni monopol na ciglu.

Nikako da osvojite ovčicu u nadi da izgradite naselje.

Drama, drama…

Ako su vam poznate neke od ovih Catan boljki znači da ste ne samo strastveni se igrač, nego i da ste upravo čitajući ovo, našli platformu za hranjenje strasti prema ovoj iznimnoj društvenoj igri. Dobrodošli u zajednicu istomišljenika koji se pretvaraju u vaše protivnike. O čemu pričamo? U želji da ovjekovječimo ljubav prema Catanu i skupimo sve entuzijaste koji se diče pobjedama i/ili dobro razrađenim taktikama, organizirali smo turnir u sklopu KSET-ovog programa Srijednjak.

Ne sanjajte heksagone, 9.12. svratite u KSET na druženje i Catan turnir. Bilo da se smatrate profićem ili još brusite svoje vještine, kockice ionako imaju svoj ritam. Uz dobre utješne nagrade, pripremili smo vam i originalne nagrade za četiri pobjednika.

Prijave su otvorene na sljedećem linku: http://goo.gl/forms/1hYkmAoC6b

Vrata se otvaraju u 20h kao i prijave, a turnir kreće u 20:30. Ulaz i sudjelovanje džabe!

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).”

Događaj možete pratiti i putem Facebook stranice: https://www.facebook.com/events/1497317857238321/