FantaSTikon: Super H.I.K.

Zadovoljstvo nam je i čast pozvati vas na drugi FantaSTikon i poddogađaj Super H.I.K. Riječ je o prvom zajedničkom projektu nedavno osnovane splitske udruge F&ST (https://www.facebook.com/UdrugaFST/?ref=ts&fref=ts), te zagrebačke udruge Igranje.

Super H.I.K. je zamišljen kao putujuća konvencija koju će svake godine ugostiti jedan od suorganizatora. Na ovaj način se potiče ravnopravna suradnja srodnih udruga, te se pruža prilika zainteresiranima iz raznih krajeva da prisustvuju ovom događanju.

Poseban naglasak stavljen je na predstavljanju domaćih autora društvenih igara široj zajednici.

Tako ćemo imati predstavljanje Arcadia Tenebre RPG, steampunk avanture s fantasy elementima duboko ukorijenjenim u Slavenskoj mitologiji.
U Urban Decay, domaćem prototipu iz radionice splitskog autora, ćete se boriti za prevlast u distopijskom Gradu u ne tako dalekoj budućnosti.
Sven Nemet, autor igara Bialton i Pandook!, imati će predavanje vezano za sreću u društvenim igrama, kreiranju društvenih igara, izdavanju društvenih igara i uvađanju novih ljudi u svijet društvenih igara i još o mnogim drugim zanimljivim stvarima.

Naravno biti će tu i mnoga druga predavanja, kvizovi, radionice, igraonice itd.

Od popularnih igara predstavit ćemo vam Alchemists, Battlestar Galacticu, Galaxy Trucker, King of Tokyo, Legendary, Mysterium, Star Trek Deck Building Game: The Next Generation i The Prodigals Club.

A jesmo li tek spomenuli brojne nagrade koje ćete moći osvojiti na nekim od brojnih turnira. Očekuje vas tako turnir u Codenamesu, Aliasu, Blood Rageu, Catanu i 7 Wondersu.

Što se tiče nagrada dopustite da pokoje iznenađenje zasad zadržimo za sebe 😉 .
Reći ćemo samo da ćete biti oduševljeni 🙂 .

Za više informacija i daljnje novosti, pratite nas na Facebook stranici (https://www.facebook.com/fantastikon/?fref=ts) i službenoj stranici događaja (http://fantastikon.com/super-hik/).

Datum održavanja je od 22.-24.07.2016. na adresi Ruđera Boškovića 32 – FESB, Split.

Vidimo se tamo 🙂 .

13669048_10209999229397729_3794230719565432997_n.jpg