Općenito

Nudimo vam organizaciju team buildinga s modernim društvenim igrama. Ove igre počivaju na različitim mehanikama i kao takve mogu biti kooperativne, kooperativne s prikrivenom izdajom, timske i pojedinačno kompetitivne, za razliku od igara kao što su Čovječe ne ljuti se, Monopoly i slične koje u prvom redu počivaju na elementima sreće u igri. Naša udruga posjeduje sve tipove ovih igara. Igre se odabiru u razgovoru s vama, ovisno o cilju koji se želi postići team buildingom.

Team buildinzi udruge “Igranje” prvenstveno služe za:

  • podizanje kvalitete radne okoline
  • boljeg međusobnog upoznavanja i uvažavanja djelatnika
  • vježbanje bolje komunikacije i slušanja između djelatnika
  • učenja o preuzimanju rizika i odgovornosti pojedinaca
  • poticanje timskog rada i natjecateljskog duha unutar kolektiva

a sve u opuštenoj, ugodnoj atmosferi zaokruženoj kvalitetnom zabavom s puno smijeha.

Modernim društvenim igrama moguće je poticati četiri tipa međusobnih odnosa zaposlenika, ovisno o tome kakvu radnu atmosferu želite razvijati:

  • sveukupnu suradnju unutar grupe
  • natjecanje između više timova
  • pojedinačno isticanje unutar grupe
  • neobaveznu zabavu radi bolje socijalizacije grupe

Sve navedene točke postižu se upotrebom određenog tipa društvenih igara koje zaposlenici igraju, a prema vašim željama i uz prijedloge i suradnju s našim voditeljima.

Team building

Sveukupna suradnja unutar grupe

Sveukupna suradnja unutar tima postiže se kooperativnim igrama. To su igre u kojima svi igrači djeluju zajedno kako bi pobijedili samu igru. Kod ovih igara izuzetno je bitna suradnja i koordinacija svih igrača u kojoj svatko mora doprinijeti. Igranje kooperativnih igara dovodi do izražaja određene sposobnosti pojedinaca pri sudjelovanju u postizanju zajedničkog cilja.

Također, moguće je igrati i kooperativne igre u kojima su jedan ili više igrača skriveni izdajnici i zapravo igraju na strani igre, ali svojim vještinama prikrivanja moraju odavati dojam da rade na strani igrača.

Team building

Natjecanje između timova

Pri igranju timskih igara postiže se dvojaki efekt: timski rad i natjecanje između timova. U ovim igrama igrači se obično rasporede u dva tima koji se međusobno natječu za pobjedu u igri. U igrama se traži dobra timska povezanost, dobar vođa, dobra komunikacija i brzina odlučivanja jer igre znaju biti vremenski ograničene.

Team building

Pojedinačno isticanje unutar grupe

Kompetitivne igre su igre u kojima se traži da se pojedinac iskaže u timu na temelju svojih strateško-taktičkih, komunikativnih, pregovaračkih i drugih vještina. U ovim igrama sve ovisi o samome igraču, a ovisno o samoj igri postoji mogućnost interakcije između igrača, odnosno da igrač igra samo za sebe i razvija igru neovisno o postupcima drugih.

Team building

Igre za neobaveznu zabavu radi poticanja bolje socijalizacije i opuštanja unutar grupe

Igranje tzv. party igara potiče tim na opuštanje, rušenje određenih komunikacijskih barijera i bolju socijalizaciju unutar grupe. Ove igre su u pravilu jednostavne, brze i poprilično zabavne. Moguće ih je igrati timski ili pojedinačno.

Team building

Načini realizacije

Naša udruga posjeduje dovoljno veliki prostor u kojeg se može smjestiti veći broj ljudi, te u tom prostoru možemo organizirati team building za do 20 zaposlenika Vaše tvrtke po pojedinom terminu, ovisno o raspoloživosti naših voditelja. Uz igranje ponuditi ćemo vas slanim grickalicama i bezalkoholnim pićima, kako bi igranje proteklo u još ugodnijoj atmosferi.

Održavanje organiziramo uglavnom radnim danom nakon 17 sati, a vikendom tijekom cijelog dana. Ovisno o mogućnostima voditelja mogući su i drugačiji termini, te je također moguće organiziranje team buildinga u prostorima Vaše tvrtke na području Grada Zagreba.

 

Kontakt

Za sve upite i informacije možete nas kontaktirati putem ovih kanala:
e-mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/igranje/
mob: 091 75 24 384 – voditelj Vjeko Martinjak