Bili smo u Dječjem domu sv. Terezije od malog Isusa

bIMG_20160107_101355.jpgDana 07.01.2016. uputili smo se u Dječji dom sv. Terezije od malog Isusa kako bismo približili dječici nama dragi hobi. Čim su ugledala vreću punu igara dječica su se razveselila. Počeli smo partijom Jungle Speeda. Zamijenili smo standardni drveni totem plišanom kockom, kako bismo poštedjeli dječicu boli totema koju je iskusio svatko tko je zaigrao Jungle Speed. Ako pogledate slike, vidjet ćete da su Jungle Speed igrale samo djevojčice. To je zato što su dječacima već pale oči na kutiju King of New Yorka, i od tog trenutka više nije bilo izbora – mogao se igrati samo King of New York. Od prvog do zadnjeg bacanja kockica rezultat je bio isčekivan strepnjom i usklicima.

bIMG_20160107_101405.jpgNakon Jungle Speeda, djevojčice su se bacile na Dixit, uz koji su se zabavljale šarolikim asocijacijama i lijepim kartama. Također, igrao se i Magic Labyrinth, no mnogima je bilo teško odoljeti bacanju pogleda na položaj prepreka ispod ploče. Igrali smo oko dva i pol sata. Nažalost, vremena za brojne druge igre nije bilo jer su se dječica trebala početi spremati za druge aktivnosti i obaveze u domu. Ništa zato! Uskoro možemo ponovno doći. Psihologinja javlja da već pitaju kad ćemo opet doći 🙂 .

bIMG_20160107_101421.jpgHvala našem volonteru Bruni Habijancu na plemenitoj gesti koju je učinio otišavši s igrama u dom i razvedrivši dječici dan.