SuperH.I.K. II

Ovogodišnji SuperH.I.K. se održava u sklopu SFerakona 🙂 .

Mjesto radnje: FER, Unska 3, Zagreb

Vrijeme radnje: 12. svibnja u 19:00 do 14. svibnja u 18:00h

Hrvatska Igračka Konvencija – Super H.I.K. je putujuća konvencija kojoj je cilj svake godine okupiti ljubitelje društvenih igara na novoj lokaciji. Poseban naglasak stavljen je na predstavljanju domaćih autora društvenih igara široj igračkoj zajednici. Osim toga, posjetitelje očekuju zanimljivi nagradni turniri te veoma bogat i šaren fond društvenih igara uz volontere koji će vas uputiti u njihova pravila.
Super H.I.K. je 2016. godine pokrenula splitska Udruga F&ST uz pomoć zagrebačke Udruge Igranje koja ove godine preuzima ulogu lokalnog organizatora. Organizaciji drugog izdanja su se priključile još i udruge Zeleni Plamen (Zadar), Talus (Velika Gorica), Mordele (Poreč) te Skwhat (Sisak).

U okviru SuperHIK-a organiziramo nekoliko turnira na koje se možete već sad početi prijavljivati. Nagrade su za sad tajna, ali ima igri, popusta na kupovinu u nekim trgovinama i ostale sitnice.

Što okvirno nudimo:

Petak: Mystery maraton (turnir u različitim igrama, no ne znate koja će vas igra dopasti). Igraju se tri kruga, a u svakom krugu po tri igre. Kvaka je u tome da ne znaš koje će te igra dopasti. Carcassonne, Alhambra, Ticket to Ride; Splendor, Quadropolis, 7 Wonders; Adrenaline, Small World, Blood Rage… Pobjednika očekuju vrijedne nagrade.

Subota: Codenames turnir
Nedjelja: Race for the galaxy turnir

Prijave u komentarima ovdje ili na mail: slavica.vukic@igranje.org. Moći ćete se prijaviti i na licu mjesta.

Osim turnira, bit će tu i puno predstavljanja domaćih autora. Ponosni smo što i mi (kao Hrvatska) imamo tako kreativne dizajnere modernih društvenih igri!

Autori i igre (abecednim redom po prezimenu):

1. Kristian Čurla: Puppetmasters This City is Ours!
2. Boris Fistrić – Warmongers: Minions of Greed
3. Ivan Kosak, Sven Nemet i Boris Fistrić: Krvolov
4. Alen Kapidžić: Arcadia Tenebra
5. Slaven Karakaš: Ancient Struggle
6. Vinko Ravlić: Urban decay
7. Maja i Filip Škripelj: Menace From Above

18358629_1309405515763566_4599179423251217827_o.jpg