Mordokon 2019.

Na ovogodišnji MORDOKON stižu goblini!

Mitološka bića dugih ušiju zvana goblini tema su ovogodišnjeg Mordokona koji SF&F udruga Mordele u subotu 28. 09. organizira po treći put. Program Mordokona odvijat će se u prostorima SŠ Mate Balota u Poreču od 11 do 22 h.

Sudionici festivala ove će godine moći odmjeriti snage na raznim turnirima u društvenim igrama, igraonici društvenih igara, koju i ove godine vodi udruga Zaigrana Koza iz Pule, te osvojiti bogate nagrade na besplatnom “Magic the gathering” turniru.

Osim toga, posjetitelji mogu poslušati predavanja i pogledati prezentacije streličarstva, mačevanja i wargameova te sudjelovati u “Lovu na blago”.

U igri “Murder! Tent” moći ćete se okušati u rješavanju zagonetki po uzoru na “Escape room”, a ako nakon svega budete željni još dobre zabave, možete posjetiti after-party u prostoru udruge Garažno društvo.

Mordokon i ove godine sadrži i program za one najmlađe, koji će moći sudjelovati u radionici za male gobline ili izraditi razne papirnate stvarčice na radionici origamija.
Uz to, djeca će se moći zabavljati igrajući “Čovječe ne ljuti se” s figurama u ljudskoj veličini.

Cjelokupni program Mordokona besplatan je i ako barem na jedan dan želite probuditi dijete u sebi i dobro se zabaviti, nema razloga da ne posjetite ovogodišnju manifestaciju i podržite ekipu organizatora.

Udruga Mordele trenutačno broji dvadesetak članova koji od početka 2015. godine organiziraju brojne događaje u Centru za mlade Poreč, pod pokroviteljstvom Grada Poreča.
Na rasporedu udruge mogu se naći razni kvizovi znanja, “Magic the gathering” turniri, redovite prezentacije društvenih igara, radionice bojanja minijatura, radionice izrade terena za wargaming, prezentacije, demonstracije i igranje raznih wargameova.
Za aktualna zbivanja oko možete baciti na stranicu www.facebook.com/udrugaMordele