Ekipa,
Raditi ću neka debugiranja u sustavu za web narudžbe igara, pa me zanima koji su bugovi u sustavu trenutno aktivni?
Znam da nije radio upis iznosa preko HUB3 skena ako je cijena bila decimalni broj - to sam popravio, ali mislim da ima još nekih bugova, pa mi slobodno ovdje prijavite, pa da sve to skupa malo pogledam u narednom periodu.
Meni se prilikom unosa stavke zna pojavljivati krivi podatak umjesto naručene igre, pa se to zna vratiti i sl.
Članska platforma za naručivanje igara
- grof
- Redovni član udruge
- Ima zahvala: 1647 puta
- pohvaljen: 2517 puta
- Kontakt:
Re: Članska platforma za naručivanje igara
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- Zorzy
- Ima zahvala: 601 put
- pohvaljen: 198 puta
- Kontakt:
Ima jedan čudan bugić. Možda sličan zadnjem spomenutom. Bar kod mene. Kad se unese drugi, treći, etc. item u narudžbu, ne piše naziv itema nit količina, nego ime i prezime korisnika te redni broj nekakav, vjerojatno narudžbe. Maknem to lako što obrišem taj unos, pa se automatski pojavi umjesto njega regularni. Nije neki pretjerani problem, no eto, kad se već pita.
Tnx na trudu!
- grof
- Redovni član udruge
- Kontakt:
E da, da upravo o tome govorim. Mislim da je to jedini bug koji se pojavljuje. To mi je u planu popraviti u nekom trenutku.Zorzy je napisao/la: 17 kol 2026, 15:09 Ima jedan čudan bugić. Možda sličan zadnjem spomenutom. Bar kod mene. Kad se unese drugi, treći, etc. item u narudžbu, ne piše naziv itema nit količina, nego ime i prezime korisnika te redni broj nekakav, vjerojatno narudžbe. Maknem to lako što obrišem taj unos, pa se automatski pojavi umjesto njega regularni. Nije neki pretjerani problem, no eto, kad se već pita.Tnx na trudu!
Mislim da sve drugo radi dobro.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- grof
- Redovni član udruge
- Kontakt:
Evo, čini se da sam riješio i taj bug.
Provjerite, pa mi javite jel sad OK?
- Zorzy
- Ima zahvala: 601 put
- pohvaljen: 198 puta
- Kontakt:
Nice! Deal, čim bude otvorena kakva narudžba testiram.grof je napisao/la: 18 kol 2026, 09:19 Evo, čini se da sam riješio i taj bug.