Članska platforma za naručivanje igara

Prijedlozi, komentari i kritike vezane uz web stranice i forum
grof
Redovni član udruge
Ima zahvala: 1647 puta
 pohvaljen: 2517 puta
Kontakt:

Re: Članska platforma za naručivanje igara

Post Postao/la grof »

Ekipa,

Raditi ću neka debugiranja u sustavu za web narudžbe igara, pa me zanima koji su bugovi u sustavu trenutno aktivni?
Znam da nije radio upis iznosa preko HUB3 skena ako je cijena bila decimalni broj - to sam popravio, ali mislim da ima još nekih bugova, pa mi slobodno ovdje prijavite, pa da sve to skupa malo pogledam u narednom periodu.
Meni se prilikom unosa stavke zna pojavljivati krivi podatak umjesto naručene igre, pa se to zna vratiti i sl.
Ovi su korisnici zahvalili autoru grof za post (ukupno 2):
ZorzyShich
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Zorzy
Ima zahvala: 601 put
 pohvaljen: 198 puta
Kontakt:

Post Postao/la Zorzy »

Ima jedan čudan bugić. Možda sličan zadnjem spomenutom. Bar kod mene. Kad se unese drugi, treći, etc. item u narudžbu, ne piše naziv itema nit količina, nego ime i prezime korisnika te redni broj nekakav, vjerojatno narudžbe. Maknem to lako što obrišem taj unos, pa se automatski pojavi umjesto njega regularni. Nije neki pretjerani problem, no eto, kad se već pita. :) Tnx na trudu!
grof
Redovni član udruge
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Zorzy je napisao/la: 17 kol 2026, 15:09 Ima jedan čudan bugić. Možda sličan zadnjem spomenutom. Bar kod mene. Kad se unese drugi, treći, etc. item u narudžbu, ne piše naziv itema nit količina, nego ime i prezime korisnika te redni broj nekakav, vjerojatno narudžbe. Maknem to lako što obrišem taj unos, pa se automatski pojavi umjesto njega regularni. Nije neki pretjerani problem, no eto, kad se već pita. :) Tnx na trudu!
E da, da upravo o tome govorim. Mislim da je to jedini bug koji se pojavljuje. To mi je u planu popraviti u nekom trenutku.
Mislim da sve drugo radi dobro.
Ovi su korisnici zahvalili autoru grof za post:
Zorzy
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
grof
Redovni član udruge
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Evo, čini se da sam riješio i taj bug.

Provjerite, pa mi javite jel sad OK?
Zorzy
Ima zahvala: 601 put
 pohvaljen: 198 puta
Kontakt:

Post Postao/la Zorzy »

grof je napisao/la: 18 kol 2026, 09:19 Evo, čini se da sam riješio i taj bug.

Provjerite, pa mi javite jel sad OK?
Nice! Deal, čim bude otvorena kakva narudžba testiram. :)
Ovi su korisnici zahvalili autoru Zorzy za post:
grof
Odgovori

Natrag na “Web stranice i forum”