Šta ste zadnje igrali?
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Re: Šta ste zadnje igrali?
Ista stvar je i kod mene, igra izgleda lijepo sa zanimljivim kombinacijama, jednim jako dobrim osjećajem napretka kroz igru, i taman mislili kako će h drugoj partiji biti još i bolje sad kad provalili tijek igre... Nije, ostavilo je ono, ok dojam, ali kao da je nešto falilo... Ali sigurno je bila samo loša vibra, pa idemo još jednom, i još jednom itd. I svaki put skupimo nove kombinacije, i svaki put se pitamo zašto nam se igra ne sviđa toliko..
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3732 puta
- pohvaljen: 3858 puta
- Kontakt:
ma mislim da previše očekujete od te igre vi okorjeli hard core igrači.
Ovo je obični light family game.
Ovo je obični light family game.
- marge
- Reactions:
- Ima zahvala: 285 puta
- pohvaljen: 775 puta
- Kontakt:
tako je, igra je baš ono lagana obiteljska igra i zato i je toliko popularna širom svijeta.. i ja sam ju jedino i planirao nabaviti u tu svrhu da igram s djecom doma.. ali sigurno ne bih uzimao ekspanzije već samo osnovnu igru.. a za ozbiljnije igranje srećom postoje puno puno bolje igre..
Poslano sa mog SM-G991B koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G991B koristeći Tapatalk
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3732 puta
- pohvaljen: 3858 puta
- Kontakt:
ja sam sebi prepisao sindrom kolekcionara i taj dio mene će me pokopat, baš moram imati sve, i baš moram imati sve deluxe i kolekcionarske edicije 
Ubi me, što ću

Ubi me, što ću
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Nećemo morati mi, žena će te.sadistiko je napisao/la: 17 ožu 2021, 08:27 ja sam sebi prepisao sindrom kolekcionara i taj dio mene će me pokopat, baš moram imati sve, i baš moram imati sve deluxe i kolekcionarske edicije
Ubi me, što ću

Pa sad da je light... ono u par momenata možeš se stiltati oko kombinacija koje ćete kartice spariti pa redoslijed odigravanja i sl. Naprosto ne vidim kako bih to igrao sa djecom.
Inače imam primjedbi i na izgled.. stablo je fora ali ne vidim mu smisao. Naime posudili smo igru iz igraonice i vidjeli smo da su se rubovi vec ispigali kod stalnog rastavljanja i sastavljanja tako da mi naprosto nismo rastavljali stablo dok nismo vratili igru.
Kartice su mogle biti nesto jasnije, imao sam problema sa prepoznavanjem u kojim parovima dolaze, a povremeno i koje resurse treba.
Point je da se ne bi odbilo igrati, ali paralelno smo igrali i castles of burgundy, a to nas je toliko kupilo da ga sad nabavljamo. A isto je zapravo family light.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 81 put
- pohvaljen: 191 put
- Kontakt:
Meni je stablo skroz fora i ono što ističe igru ispred drugih.
Ali da, zanima me koliko rastavljanja/sastavljanja bi izdržalo. Zato u KS dolazi drveno
Moja jedina zamjerka igri je što se sve na karticama toliko minijaturno da doslovno moraš uzimati kart u ruke da bi vidio što piše, da ne vidiš dok su na stolu. Ono moras zabiti nos u njih.
Ali da, zanima me koliko rastavljanja/sastavljanja bi izdržalo. Zato u KS dolazi drveno

Moja jedina zamjerka igri je što se sve na karticama toliko minijaturno da doslovno moraš uzimati kart u ruke da bi vidio što piše, da ne vidiš dok su na stolu. Ono moras zabiti nos u njih.
- wm_lsmm
- Reactions:
- Ima zahvala: 59 puta
- pohvaljen: 184 puta
- Kontakt:
kockica je napisao/la: 17 ožu 2021, 08:36 Inače imam primjedbi i na izgled.. stablo je fora ali ne vidim mu smisao. Naime posudili smo igru iz igraonice i vidjeli smo da su se rubovi vec ispigali kod stalnog rastavljanja i sastavljanja tako da mi naprosto nismo rastavljali stablo dok nismo vratili igru.
Isto sam drzala stablo sastavljeno cijelo vrijeme na pocetku, poslije sam to rijesila tako da sam rubove prosla ljepilom, uopce se ne kuzi, a mozes ga rastavljat i sastavljat do mile volje.T0mo je napisao/la: 17 ožu 2021, 08:45 Meni je stablo skroz fora i ono što ističe igru ispred drugih.
Ali da, zanima me koliko rastavljanja/sastavljanja bi izdržalo. Zato u KS dolazi drveno![]()
I slazem se da je stablo ono sto istice igru i exp radi koje ga moras maknuti mi uopce nije privlacna.
- Zorzy
- Reactions:
- Ima zahvala: 504 puta
- pohvaljen: 190 puta
- Kontakt:
Slično. Također moram imati skoro sve ekspanzije. Ne nabavljam jedino one koje smatram kozmetičkim, koje dodaju singleplayer ili ako su neki promo sadržaji. A kad igre imaju mali milijon ekspanzija totalno me obeshrabre u nabavci. Isto je i sa knjigama ili stripovima. Najbolje mi je kad dobijem broj recimo 4 nečeg u nizu. Ljudi nisu svjesni da ja sad moram nabavljati brojeve 1, 2 i 3. Od ostatka se nekako mogu oprostit... Sem ako je u nastavcima. Onda sam najebo.sadistiko je napisao/la: 17 ožu 2021, 08:27 ja sam sebi prepisao sindrom kolekcionara i taj dio mene će me pokopat, baš moram imati sve, i baš moram imati sve deluxe i kolekcionarske edicije
Ubi me, što ću
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 911 puta
- pohvaljen: 1046 puta
- Kontakt:
Mene donedavno prao taj sindrom u vezi MTG-a, tezio sam imati sto vise karata moguce pa kad pozelim nesto igrati da imam uglavnom slozen deck.
Shvatio sam da to nema smisla...
Shvatio sam da to nema smisla...

- Zorzy
- Reactions:
- Ima zahvala: 504 puta
- pohvaljen: 190 puta
- Kontakt:
Ma ja sam svako malo u napasti da nabavim bulkove neke, jer sem singlica mtg paketiće i deckove ne kupujem više. No fala bogu brzo me prođe.Mago de Umago je napisao/la: 17 ožu 2021, 10:41 Mene donedavno prao taj sindrom u vezi MTG-a, tezio sam imati sto vise karata moguce pa kad pozelim nesto igrati da imam uglavnom slozen deck.
Shvatio sam da to nema smisla...![]()
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Zorzy za post:
- Mago de Umago