Šta ste zadnje igrali?

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
kockica
Reactions:
Ima zahvala: 2069 puta
 pohvaljen: 1353 puta
Kontakt:

Re: Šta ste zadnje igrali?

Post Postao/la kockica »

Ista stvar je i kod mene, igra izgleda lijepo sa zanimljivim kombinacijama, jednim jako dobrim osjećajem napretka kroz igru, i taman mislili kako će h drugoj partiji biti još i bolje sad kad provalili tijek igre... Nije, ostavilo je ono, ok dojam, ali kao da je nešto falilo... Ali sigurno je bila samo loša vibra, pa idemo još jednom, i još jednom itd. I svaki put skupimo nove kombinacije, i svaki put se pitamo zašto nam se igra ne sviđa toliko..
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3732 puta
 pohvaljen: 3858 puta
Kontakt:

Post Postao/la sadistiko »

ma mislim da previše očekujete od te igre vi okorjeli hard core igrači.
Ovo je obični light family game.
slika
marge
Reactions:
Ima zahvala: 285 puta
 pohvaljen: 775 puta
Kontakt:

Post Postao/la marge »

tako je, igra je baš ono lagana obiteljska igra i zato i je toliko popularna širom svijeta.. i ja sam ju jedino i planirao nabaviti u tu svrhu da igram s djecom doma.. ali sigurno ne bih uzimao ekspanzije već samo osnovnu igru.. a za ozbiljnije igranje srećom postoje puno puno bolje igre..

Poslano sa mog SM-G991B koristeći Tapatalk

sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3732 puta
 pohvaljen: 3858 puta
Kontakt:

Post Postao/la sadistiko »

ja sam sebi prepisao sindrom kolekcionara i taj dio mene će me pokopat, baš moram imati sve, i baš moram imati sve deluxe i kolekcionarske edicije :-D
Ubi me, što ću
Ovi su korisnici zahvalili autoru sadistiko za post (ukupno 2):
realukaZorzy
slika
kockica
Reactions:
Ima zahvala: 2069 puta
 pohvaljen: 1353 puta
Kontakt:

Post Postao/la kockica »

sadistiko je napisao/la: 17 ožu 2021, 08:27 ja sam sebi prepisao sindrom kolekcionara i taj dio mene će me pokopat, baš moram imati sve, i baš moram imati sve deluxe i kolekcionarske edicije :-D
Ubi me, što ću
Nećemo morati mi, žena će te. ;)

Pa sad da je light... ono u par momenata možeš se stiltati oko kombinacija koje ćete kartice spariti pa redoslijed odigravanja i sl. Naprosto ne vidim kako bih to igrao sa djecom.

Inače imam primjedbi i na izgled.. stablo je fora ali ne vidim mu smisao. Naime posudili smo igru iz igraonice i vidjeli smo da su se rubovi vec ispigali kod stalnog rastavljanja i sastavljanja tako da mi naprosto nismo rastavljali stablo dok nismo vratili igru.

Kartice su mogle biti nesto jasnije, imao sam problema sa prepoznavanjem u kojim parovima dolaze, a povremeno i koje resurse treba.

Point je da se ne bi odbilo igrati, ali paralelno smo igrali i castles of burgundy, a to nas je toliko kupilo da ga sad nabavljamo. A isto je zapravo family light.
T0mo
Reactions:
Ima zahvala: 81 put
 pohvaljen: 191 put
Kontakt:

Post Postao/la T0mo »

Meni je stablo skroz fora i ono što ističe igru ispred drugih.
Ali da, zanima me koliko rastavljanja/sastavljanja bi izdržalo. Zato u KS dolazi drveno :)

Moja jedina zamjerka igri je što se sve na karticama toliko minijaturno da doslovno moraš uzimati kart u ruke da bi vidio što piše, da ne vidiš dok su na stolu. Ono moras zabiti nos u njih.
slika
wm_lsmm
Reactions:
Ima zahvala: 59 puta
 pohvaljen: 184 puta
Kontakt:

Post Postao/la wm_lsmm »

kockica je napisao/la: 17 ožu 2021, 08:36 Inače imam primjedbi i na izgled.. stablo je fora ali ne vidim mu smisao. Naime posudili smo igru iz igraonice i vidjeli smo da su se rubovi vec ispigali kod stalnog rastavljanja i sastavljanja tako da mi naprosto nismo rastavljali stablo dok nismo vratili igru.
T0mo je napisao/la: 17 ožu 2021, 08:45 Meni je stablo skroz fora i ono što ističe igru ispred drugih.
Ali da, zanima me koliko rastavljanja/sastavljanja bi izdržalo. Zato u KS dolazi drveno :)
Isto sam drzala stablo sastavljeno cijelo vrijeme na pocetku, poslije sam to rijesila tako da sam rubove prosla ljepilom, uopce se ne kuzi, a mozes ga rastavljat i sastavljat do mile volje.

I slazem se da je stablo ono sto istice igru i exp radi koje ga moras maknuti mi uopce nije privlacna.
slika
Zorzy
Reactions:
Ima zahvala: 504 puta
 pohvaljen: 190 puta
Kontakt:

Post Postao/la Zorzy »

sadistiko je napisao/la: 17 ožu 2021, 08:27 ja sam sebi prepisao sindrom kolekcionara i taj dio mene će me pokopat, baš moram imati sve, i baš moram imati sve deluxe i kolekcionarske edicije :-D
Ubi me, što ću
Slično. Također moram imati skoro sve ekspanzije. Ne nabavljam jedino one koje smatram kozmetičkim, koje dodaju singleplayer ili ako su neki promo sadržaji. A kad igre imaju mali milijon ekspanzija totalno me obeshrabre u nabavci. Isto je i sa knjigama ili stripovima. Najbolje mi je kad dobijem broj recimo 4 nečeg u nizu. Ljudi nisu svjesni da ja sad moram nabavljati brojeve 1, 2 i 3. Od ostatka se nekako mogu oprostit... Sem ako je u nastavcima. Onda sam najebo.
Mago de Umago
Reactions:
Ima zahvala: 911 puta
 pohvaljen: 1046 puta
Kontakt:

Post Postao/la Mago de Umago »

Mene donedavno prao taj sindrom u vezi MTG-a, tezio sam imati sto vise karata moguce pa kad pozelim nesto igrati da imam uglavnom slozen deck.

Shvatio sam da to nema smisla... :oops:
slika
Zorzy
Reactions:
Ima zahvala: 504 puta
 pohvaljen: 190 puta
Kontakt:

Post Postao/la Zorzy »

Mago de Umago je napisao/la: 17 ožu 2021, 10:41 Mene donedavno prao taj sindrom u vezi MTG-a, tezio sam imati sto vise karata moguce pa kad pozelim nesto igrati da imam uglavnom slozen deck.

Shvatio sam da to nema smisla... :oops:
Ma ja sam svako malo u napasti da nabavim bulkove neke, jer sem singlica mtg paketiće i deckove ne kupujem više. No fala bogu brzo me prođe.
Ovi su korisnici zahvalili autoru Zorzy za post:
Mago de Umago
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”