Igranje s djecom u igraonicama

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2452 puta
Kontakt:

Re: Igranje s djecom u igraonicama

Post Postao/la grof »

Da nije bilo ovo par ljudi iz uprave i mene ne bi nikada bilo niti jedne od ovih igraonica. Upamti si to jako dobro! Dakle niti Bogovićeve. Bogovićevu nisi napravo ti nego dobar dio ekipe iz uprave.

Stoga, umjesto da si nam zahvalan što smo sve svoje slobodno vrijeme upotrijebili da bi se i ti i takvi kao ti (uz hvala Bogu i velike većine normalnih i društveno odgovornih i dostojnih mladih ljudi) mogli bezbrižno igrati ti ovdje pljuješ po svima nama koji smo nešto konkretno i napravili.

E pa zaista ti hvala Krscho. To još jednom pokazuje kakav si ti uopće čovjek. Nažalost još jedan od onakvih zbog kojih ova Hrvatska sve više tone: Dakle sebičan i uskogrudan. :(
Ovi su korisnici zahvalili autoru grof za post (ukupno 2):
melissaSlavica
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Krscho
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 15 puta
Kontakt:

Post Postao/la Krscho »

buraz je napisao/la:Krscho, ti si bolestan sine.

(Ovo sam napisao na svom smartfonu vozeći auto. ne pokušavajte to kod kuće!)
Dok got se argumenti budu javno nazivali bolesnima bit cu protiv ove "vlasti" . Nista nisi kontra argumentiro, kao član uprave si podložan statutu i zakonu o udrugama RH, di su kontra argumenti na moje argumente i mogucim krsenjima statuta ili stanovitog zakona?

Da ne kažem postoji Zakon RH o javnome diskriminiranju što ti radiš očito sad, a misliš da nisi podlozan istome jer si na internetu?
Stoga, umjesto da si nam zahvalan što smo sve svoje slobodno vrijeme upotrijebili da bi se i ti i takvi kao ti (uz hvala Bogu i velike većine normalnih i društveno odgovornih i dostojnih mladih ljudi) mogli bezbrižno igrati ti ovdje pljuješ po svima nama koji smo nešto konkretno i napravili.

E pa zaista ti hvala Krscho. To još jednom pokazuje kakav si ti uopće čovjek. Nažalost još jedan od onakvih zbog kojih ova Hrvatska sve više tone: Dakle sebičan i uskogrudan.
Ako je briga o misljenjima i zahtjevima igrača koji mjesecima zive i igraju u prljavstini, na strganim stolcima i čiji glasovi u anketi se ne slušaju za dobrobit tih igraonica ja ću drage volje ostat uskorudan i sebičan. ;)

Zahvalni smo na napravljenome, ne na onome što se može napraviti ali se ignorira i ne želi, di su ifnancijska sredstva igraonica koje su iznad 3000kn da se ulozi u istu? Statut kaže transparentno poslovanje pa zahtjevam po statutu da se javno objavi svim igračima igraonice na što se troše sredstva ako ne u poboljsanja osnovnih socijalnih uvjeta funkcioniranja igraonice. To si dužan po statutu objaviti inače kršiš isti staut kojem si podložan. Ili on ne vrijedi za sve jednako?

Dok got se traženje istine naziva sebičnim i uskogrudnim ova država će nastaviti ovim tokom.

Ono što drugi mogu iščitati je da NITKO od vas dvoje nije ispravio niti negirao ono što sam napiso, a to da se ovdje radi onako kako uprava želi, ne onako kako većina je htjela, dovoljno za pasivnog promatrača
PA JESAM LI JA JEDINI LUĐAK OVDJE KOJI JE SPREMAN TE SOTONE NAZVATI PRAVIM IMENOM??
buraz
Reactions:
Ima zahvala: 403 puta
 pohvaljen: 114 puta
Kontakt:

Post Postao/la buraz »

Prozivanje ljudi pedofilima bez nekih konkretnih argumenata je po meni bolesno.
A i aludirao sam na Pericu iz filma Davitelj protiv davitelja.

Mislim da ti je najbolje da napraviš svoju udrugu, pa onda gazduj kako ti bolja.

(Ovo sam napisao na svom smartfonu vozeći auto. ne pokušavajte to kod kuće!)
slika
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Krscho, a di su ti svi ti koji se žale? Di? Evo, neka se više ovdje jave. Do sada samo TI i iskjlučivo TI pljuješ po meni i svima nama koji smo udrugu osnovali i podigli na noge. I da, mi smo ti koji ju vode. Što bi ti? Malo bi vodio udrugu po svome, a da prethodno nisi niti sudjelovao niti podržavao njezin rad??? E, to tako neće ići. Ako ti se ne sviđa to što radimo, zašto ti uopće dolaziš u igraonice Zašto??? Da bi stalno maltretirao većinu?
A svoje frustracije, taštine i uskogrudnost odi rješavaj kod psihijatra. Mi takve usluge ne nudimo. :)

Kad se većina ljudi ovdje pobuni da nešto ozbiljno ne radimo kako treba, onda ću početi sa preispitivanjem našeg rada, no za sada si ti JEDINI koji ovdje po forumu stalno traži nekakvu svoju "pravdu".

Pa idi je mladi čovječe više tražiti na svom terenu. Osnuj svoju udrugu i radi na svoj način. Već sam ti to ranije rekao, ali ti i dalje ne želiš čuti ničiji savjet niti prijedlog. Ti imaš bolesnu potrebu da sve bude po tvome, a na žalost niti ti tvoje životno iskustvo, niti opća kultura, a očito niti znanje to ne omogućuju. Jer, ne vidim drugi razlog zašto nisi više od nas otišao i napravio nešto na svoj način (i bolje od nas)???
Ovi su korisnici zahvalili autoru grof za post:
Slavica
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Slavica
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 151 put
 pohvaljen: 137 puta
Kontakt:

Post Postao/la Slavica »

Da, Tomo. Nemoj se sam prozivati predstavnikom igrača i ljudi koji dolaze u igraonicu. Nisi njihov predstavnik, što je Grof lijepo opisao u svom postu. Ti si pojedinac. Ako nekoga još nešto smeta, slobodno se požali ovdje. Svi koji dolaze u igraonicu znaju za forum. Ja osobno u periodu kad jesam u igraonici ne čujem ovakve negativne stavove ni od koga (ima još jedan pojedinac kojeg neću imenovati, no on se redovito povuče nakon logičnih obrazloženja). Ja tebe smatram opasnošću za ovu Udrugu i daljnje organiziranje igranja u Prostoru. Nažalost, tu se ništa ne može. Kaj je s banom na forumu?
the_priest
Reactions:
Ima zahvala: 15 puta
 pohvaljen: 28 puta
Kontakt:

Re: O igranju u Prostoru 2

Post Postao/la the_priest »

Slavica je napisao/la:Djeca su totalno zanimljiva i igrati igre s djecom je jedan potpuno drukčiji doživljaj nego igrati igre s odraslima. Doživljaj vrijedan doživljavanja. Čula sam da naš Picard (ovo je moj novi nadimak za The Priesta) lijepo surađivao neki dan s Wesleyem (Kianom) u kooperativnom Eldritch Horroru :)

Zasto Picard hahahah , mislim Picard je celav te nema bradu ... ok znam da celavm, prirodno je to ali opet rofl rofl

btw Kian je malo napredan ... postavlja dobra konkretna pitanja, brzo kopca stvari, to je to , ok malo se zanio i preuzeo koperativnu igru na samome kraju ali realno imamo i malo starije clanove koji se tako unesu , posebice igrajuci Pandemic sbatine
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Tako je. Djeca su prirodno inteligentnija od odraslih. Njihovi se mozgovi razvijaju i izuzetno brzo kopčaju stvari. To sto odrasli u to ne vjeruju samo je taština istih tih odraslih. I da, pozivam se na vlastito iskustvo. ;)
Slavica
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 151 put
 pohvaljen: 137 puta
Kontakt:

Post Postao/la Slavica »

Hahahaha, zato što Picard ima problema s djecom. Wesley je isto napredan, zato upravo ta usporedba :D Fora mi je.
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3732 puta
 pohvaljen: 3858 puta
Kontakt:

Post Postao/la sadistiko »

Čemu sve ovo, svakih, tjedan - dva? szbunjen :nee :(
Baš žalosno
slika
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

sadistiko je napisao/la:Čemu sve ovo, svakih, tjedan - dva? szbunjen :nee :(
Baš žalosno
Ne znam Sadistiko. Ne znam... (No neću ovo više dozvoljavati. Ovo je fakat zadnji puta!) :(
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”