buraz je napisao/la:Krscho, ti si bolestan sine.
(Ovo sam napisao na svom smartfonu vozeći auto. ne pokušavajte to kod kuće!)
Dok got se argumenti budu javno nazivali bolesnima bit cu protiv ove "vlasti" . Nista nisi kontra argumentiro, kao član uprave si podložan statutu i zakonu o udrugama RH, di su kontra argumenti na moje argumente i mogucim krsenjima statuta ili stanovitog zakona?
Da ne kažem postoji Zakon RH o javnome diskriminiranju što ti radiš očito sad, a misliš da nisi podlozan istome jer si na internetu?
Stoga, umjesto da si nam zahvalan što smo sve svoje slobodno vrijeme upotrijebili da bi se i ti i takvi kao ti (uz hvala Bogu i velike većine normalnih i društveno odgovornih i dostojnih mladih ljudi) mogli bezbrižno igrati ti ovdje pljuješ po svima nama koji smo nešto konkretno i napravili.
E pa zaista ti hvala Krscho. To još jednom pokazuje kakav si ti uopće čovjek. Nažalost još jedan od onakvih zbog kojih ova Hrvatska sve više tone: Dakle sebičan i uskogrudan.
Ako je briga o misljenjima i zahtjevima igrača koji mjesecima zive i igraju u prljavstini, na strganim stolcima i čiji glasovi u anketi se ne slušaju za dobrobit tih igraonica ja ću drage volje ostat uskorudan i sebičan.
Zahvalni smo na napravljenome, ne na onome što se može napraviti ali se ignorira i ne želi, di su ifnancijska sredstva igraonica koje su iznad 3000kn da se ulozi u istu? Statut kaže transparentno poslovanje pa zahtjevam po statutu da se javno objavi svim igračima igraonice na što se troše sredstva ako ne u poboljsanja osnovnih socijalnih uvjeta funkcioniranja igraonice. To si dužan po statutu objaviti inače kršiš isti staut kojem si podložan. Ili on ne vrijedi za sve jednako?
Dok got se traženje istine naziva sebičnim i uskogrudnim ova država će nastaviti ovim tokom.
Ono što drugi mogu iščitati je da NITKO od vas dvoje nije ispravio niti negirao ono što sam napiso, a to da se ovdje radi onako kako uprava želi, ne onako kako većina je htjela, dovoljno za pasivnog promatrača
PA JESAM LI JA JEDINI LUĐAK OVDJE KOJI JE SPREMAN TE SOTONE NAZVATI PRAVIM IMENOM??