Uprava ove udruge i ja osobno samo želimo doprinjeti ovom društvu i pokušati ispraviti bar dio nepravde nad djecom i stvoriti bar malo boljeg društva, a koje baš počinje s djecom.
Evo
ispravio sam ti ovo zadnje, jer u statutu udruge ti ne piše poruka koju zelis prenjeti, povećavanje obiteljske vrijednosti nema tu veze s vezom, da ne velim otvaranje igraonica na uskrs, badnjak, sve svete nema apsolutno nikakve veze i krši statut u kojem ti navodno želiš prenjeti obiteljske vrijednosti.
Jako mi je drago kaj si završio i magistar/doktor si psihologije pa moš ovak ljepo sve to napisat, uvjek je ljepo nać kolegu seratora na netu koji se pravi da je psiholog a nema pojma o čemu priča. Pogotovo tvoj bolesni pogled na odgoj djece, ti si očito pobornik onoga da djeca sve kopiraju od roditelja. Nasljeđe protiv odgoja iz okoline je vječna tema psihologa, ali reć da jedan od ta dva stava je glavni i imperijalistički ko što ti sad kažeš je dokaz da o toj temi nemaš apsolutnog pojma.
Banalan primjer toga je "Dali bi ubio 10 ljudi da spasiš 1000" , ne postoji točan odgovor na ovo, ali ti želiš svoj odogvor na ovakvo pitanje kao imperijalisitčki točan dokazati, što dokazuje tvoju razinu argumentativne rasprave koja se svodi na subjektivnost, time samog sebe mičeš iz bilo kakve inteligentne rasprave
FYI ja sam bezobrazan i priprost prema upravi jer je sljepa na sve zahtjeve igrača koji godinu i nekaj su tu, em stolice nove nemamo em jebene držače za stolnjake koji dođu 20kn je teško kupiti, i nastaviti ću svoje ponašanje dok got očito ignoriranje osnovnih potreba igrača bude bilo u efektu, pokušo sam na ljep način, nije išlo, vrijeme je za drugu strategiju mkr ona bila bezobrazna i arogantna, jer s nekim ljudima se nemre na ljepe. Da ne velim očito i namjerno ignoriranje ankete i diskriminiranje koje uprava provodi s Uprava je bolja od voditelja, voditelji od članova udruge, članovi od nečlanova što je jedan član uprave par puta rekao. Zar je to ta transparentnost i otvorenost rada na koji se u statutu poziva ova udruga, ova udurga je sve samo ne otvoreni rad prema članovima
Ti si taj koji
VOLI djecu, a granica između pedofila i normalne ljubavi prema djeci je tanka, dovoljna je jedna riječ i budeš krivo optužen i doživotno osramoćen, gledajuć sad neki volonteri su mi malo
"bolesno" su veseli u društvu djece, al vjeruj da u bilo kojem trenutku sam u tvom ponašanju ili vidim u tvom ponašanju ili bilo čijem od sad pedofilske sklonosti sljedi prijava nadležnim institucijama, ipak trebamo štiti djecu zar ne, a ovakve udruge koje vole djecu i žele se fokusirati na istu bi mogle biti magnet za takve osobe
Ja sam pozivam na osnove onoga što ljudi koje poznajem u igraonicama žele ( a poznam ih u istoj više nego ti i oblje nego ti), uprava koja nejde po igraonici nemože znati želje ljudi, a kad i dam anketu upravi kaj napravio na temelju tih želja ista je mjesec i pol ignorirana, znači upravu boli ona stvar za stalne igrače. Događaji ( ddi i slicno) bi trebali biti produžetak igraonica, a ne da igroanica ovisi o dogadajima, bogiviceva je prljava, neočiščena, potrgani sotlci, kolko puta sam to rekao i nitko nije reagirao, zašto ne zatvoriš sve igraonice i držiš samo DDi i slično, očito je da bi igraonice trebale biti financijska prčija događajima a ne obrnuto
PA JESAM LI JA JEDINI LUĐAK OVDJE KOJI JE SPREMAN TE SOTONE NAZVATI PRAVIM IMENOM??