Igranje s djecom u igraonicama

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
Krscho
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 15 puta
Kontakt:

Igranje s djecom u igraonicama

Post Postao/la Krscho »

buraz je napisao/la:iz takvih opisa mi se čini da baš nisi sretan kaj imamo dječje igre, i kaj djeca dolaze :|
Nitko nije sretan s djecom osim uprave, pa drugi voditelj pobjego da se makne od iste i nonstop javno govori kako ne želi raditi s djecom :zvizdi
PA JESAM LI JA JEDINI LUĐAK OVDJE KOJI JE SPREMAN TE SOTONE NAZVATI PRAVIM IMENOM??
buraz
Reactions:
Ima zahvala: 403 puta
 pohvaljen: 114 puta
Kontakt:

Re: O igranju u Prostoru 2

Post Postao/la buraz »

Pa baš da nije nitko je malo pretjerano.
Znam da su neki rekli da im je to ok.
slika
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2452 puta
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Jedva čekam ove djecomrzce da i sami dobiju svoju djecu i onda me pogledaju u oči ;)

Kao da i sami nisu bili djeca. Sorry, ali takvi stavovi prema djeci me uvijek rastuže, jer ako nešto u ovom društvu želimo popraviti onda je to bas djecu naučiti igranju.

Djeca su nosioci promjena, a ne mi.

Da se prema Krshi netko u djetinjstvu bolje odnosio dabas ne bi tako govorio i bio arogantan. Znam to jer sam i sam roditelj!

Ova udruga ce uvijek biti okrenuta prema obiteljima i djeci, jer je to u Statutu
Ovi su korisnici zahvalili autoru grof za post (ukupno 3):
burazSlavicaSatarash
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Shich
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1157 puta
 pohvaljen: 1607 puta
Kontakt:

Post Postao/la Shich »

buraz je napisao/la:iz takvih opisa mi se čini da baš nisi sretan kaj imamo dječje igre, i kaj djeca dolaze :|
Baš naprotiv. Ja sam jedan od rijetkih koji je oduševljen dječjim igrama.. :) I makar sam u početku sumnjao u smislenost te investicije, drago mi je da smo ih nabavili jer su uistinu potrebne igraonici i na događajima.

Naravno da bih volio da dolazi više tinejđera i studenata, ali na to ne možeš utjecati. S djecom ćeš uvijek biti limitiran nepoznavanjem glupog engleskog jezika.
Ovi su korisnici zahvalili autoru Shich za post (ukupno 4):
burazgrofSlavicaSatarash
Slavica
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 151 put
 pohvaljen: 137 puta
Kontakt:

Post Postao/la Slavica »

Djeca su totalno zanimljiva i igrati igre s djecom je jedan potpuno drukčiji doživljaj nego igrati igre s odraslima. Doživljaj vrijedan doživljavanja. Čula sam da naš Picard (ovo je moj novi nadimak za The Priesta) lijepo surađivao neki dan s Wesleyem (Kianom) u kooperativnom Eldritch Horroru :)
Ovi su korisnici zahvalili autoru Slavica za post (ukupno 2):
grofSatarash
Krscho
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la Krscho »

Znaš piso sam nešto i obriso sad, ali čemu da ulazim u raspravu s budalama čiji je najveći životni argument protiv mene da su oni roditelji a ja nisam, time sam ja užasno glup i neuk, jer najlakše je diskriminirat sugovornika s "JA imam ferrari, ti fiću koji kurac češ ti meni prigovarat il smisleno argumentirat mali"

Da ne velim otvoreno diskriminiranje i sada omolavažavanje da ja nisam imo dobro djetinstvo jer "Da se prema Krshi netko u djetinjstvu bolje odnosio dabas ne bi tako govorio i bio arogantan. Znam to jer sam i sam roditelj!"

On je roditelj on sve zna, a mi ostali smo budale koje nismo imali dobro djetinstvo, tukli su nas roditelji, možda neki striček mi je radio stvari koje nesmije jer kao i te budale je volio djecu ali je bio pedofil a granic aje tanka između voljeti svoju i tuđu djecu, al ne on je roditelj i on ima pravo dirati tuđu djecu rofl

Komedija mi je kak čitam tuđe uvlačenje u guzicu ljudima, istih ljudi koji su mi do prije par mjeseci suprotno govorili
PA JESAM LI JA JEDINI LUĐAK OVDJE KOJI JE SPREMAN TE SOTONE NAZVATI PRAVIM IMENOM??
Slavica
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 151 put
 pohvaljen: 137 puta
Kontakt:

Post Postao/la Slavica »

Hmmm, pokušavam se sjetiti jesam to ja prije pričala da se ne želim igrati s djecom. Moguće da čak i jesam. Stvarno se ne sjećam jer sam očito promijenila mišljenje, možda čak i nakon nekih igranja s djecom. Ali tko god me zna, sasvim mu je jasno da se ja nikad nikom ne ulačim u guzicu :D Ali, možda si mislio na Matiju :) Have no idea szbunjen
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2452 puta
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Krscho je napisao/la: Da ne velim otvoreno diskriminiranje i sada omolavažavanje da ja nisam imo dobro djetinstvo jer "Da se prema Krshi netko u djetinjstvu bolje odnosio dabas ne bi tako govorio i bio arogantan. Znam to jer sam i sam roditelj!"

On je roditelj on sve zna, a mi ostali smo budale koje nismo imali dobro djetinstvo, tukli su nas roditelji, možda neki striček mi je radio stvari koje nesmije jer kao i te budale je volio djecu ali je bio pedofil a granic aje tanka između voljeti svoju i tuđu djecu, al ne on je roditelj i on ima pravo dirati tuđu djecu rofl

Komedija mi je kak čitam tuđe uvlačenje u guzicu ljudima, istih ljudi koji su mi do prije par mjeseci suprotno govorili

Kao prvo ti sebe sam diskriminiraš i ovakvim priprostim, bezobraznim i arogantnim rječnikom. Pogledaj samo kakve riječi biraš i kako se tvoj razgovor svede na psovanje. ;) (To je direktni dokaz razine tvoje opće kulture i obrazovanja!)

Ti se stalno pozivaš kao poznavalac teme o djeci koji po svemu do sada napisano - ne voliš. Naravno da sebe smatram kompetentnijim od tebe po pitanju djece i roditeljstva iz vjerujem svima jasnih razloga. :)

Nisam shvatio ovo zadnju aluziju? Ti mene smatraš pedofilom? S tobom zaista nije sve u redu. :(

No, objasniti ću ti jednostavnijim rječnikom što sam želio reći, pa si ti protumači kako želiš (po mogućnosti na svoj bolesni način 8-) ):
Uglavnom, svakome dijetetu je njegov roditelj uzor, ma što i kako se prema njemu ponašao, pa su tako u mladosti i tebi bili tvoj uzor, ma na koji te način odgajali i prema tebi se odnosili.
U dječjoj psihologiji je već odavno dokazano kako se djeca kopiraju obrasce ponašanja svojih roditelja iz gore navedenih razloga. Pa tako sam i ja pokupio obrasce ponašanja mojih roditelja, ti tvojih itd. To je psihloški normalno. Dakle, djeca, kasnije i odrasli ljudi ponašaju se onako kako su ih učili njihovi roditelji. Pa tako npr. (NA PRIMJER Krscho!!!) djeca koja u školi maltretiraju ostale su djeca koja doma trpe maltretiranje od svojih roditelja, te samo prenose "stanje u kući" na okolinu, jer drugačije niti ne znaju.

Ova Udruga, njezina uprava i ja osobno samo želimo doprinjeti ovom društvu i pokušati ispraviti bar dio nepravde nad djecom i stvoriti bar malo boljeg društva, a koje baš počinje s djecom.

Eto, prevedi si ovo kako god želiš, zaista me nije briga ni za tebe ni takve uskogrudne ljude kao što si ti.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Krscho
Reactions:
Kontakt:

Re: Igranje s djecom u igraonicama

Post Postao/la Krscho »

Uprava ove udruge i ja osobno samo želimo doprinjeti ovom društvu i pokušati ispraviti bar dio nepravde nad djecom i stvoriti bar malo boljeg društva, a koje baš počinje s djecom.

Evo ispravio sam ti ovo zadnje, jer u statutu udruge ti ne piše poruka koju zelis prenjeti, povećavanje obiteljske vrijednosti nema tu veze s vezom, da ne velim otvaranje igraonica na uskrs, badnjak, sve svete nema apsolutno nikakve veze i krši statut u kojem ti navodno želiš prenjeti obiteljske vrijednosti.

Jako mi je drago kaj si završio i magistar/doktor si psihologije pa moš ovak ljepo sve to napisat, uvjek je ljepo nać kolegu seratora na netu koji se pravi da je psiholog a nema pojma o čemu priča. Pogotovo tvoj bolesni pogled na odgoj djece, ti si očito pobornik onoga da djeca sve kopiraju od roditelja. Nasljeđe protiv odgoja iz okoline je vječna tema psihologa, ali reć da jedan od ta dva stava je glavni i imperijalistički ko što ti sad kažeš je dokaz da o toj temi nemaš apsolutnog pojma.

Banalan primjer toga je "Dali bi ubio 10 ljudi da spasiš 1000" , ne postoji točan odgovor na ovo, ali ti želiš svoj odogvor na ovakvo pitanje kao imperijalisitčki točan dokazati, što dokazuje tvoju razinu argumentativne rasprave koja se svodi na subjektivnost, time samog sebe mičeš iz bilo kakve inteligentne rasprave

FYI ja sam bezobrazan i priprost prema upravi jer je sljepa na sve zahtjeve igrača koji godinu i nekaj su tu, em stolice nove nemamo em jebene držače za stolnjake koji dođu 20kn je teško kupiti, i nastaviti ću svoje ponašanje dok got očito ignoriranje osnovnih potreba igrača bude bilo u efektu, pokušo sam na ljep način, nije išlo, vrijeme je za drugu strategiju mkr ona bila bezobrazna i arogantna, jer s nekim ljudima se nemre na ljepe. Da ne velim očito i namjerno ignoriranje ankete i diskriminiranje koje uprava provodi s Uprava je bolja od voditelja, voditelji od članova udruge, članovi od nečlanova što je jedan član uprave par puta rekao. Zar je to ta transparentnost i otvorenost rada na koji se u statutu poziva ova udruga, ova udurga je sve samo ne otvoreni rad prema članovima

Ti si taj koji VOLI djecu, a granica između pedofila i normalne ljubavi prema djeci je tanka, dovoljna je jedna riječ i budeš krivo optužen i doživotno osramoćen, gledajuć sad neki volonteri su mi malo "bolesno" su veseli u društvu djece, al vjeruj da u bilo kojem trenutku sam u tvom ponašanju ili vidim u tvom ponašanju ili bilo čijem od sad pedofilske sklonosti sljedi prijava nadležnim institucijama, ipak trebamo štiti djecu zar ne, a ovakve udruge koje vole djecu i žele se fokusirati na istu bi mogle biti magnet za takve osobe ;)

Ja sam pozivam na osnove onoga što ljudi koje poznajem u igraonicama žele ( a poznam ih u istoj više nego ti i oblje nego ti), uprava koja nejde po igraonici nemože znati želje ljudi, a kad i dam anketu upravi kaj napravio na temelju tih želja ista je mjesec i pol ignorirana, znači upravu boli ona stvar za stalne igrače. Događaji ( ddi i slicno) bi trebali biti produžetak igraonica, a ne da igroanica ovisi o dogadajima, bogiviceva je prljava, neočiščena, potrgani sotlci, kolko puta sam to rekao i nitko nije reagirao, zašto ne zatvoriš sve igraonice i držiš samo DDi i slično, očito je da bi igraonice trebale biti financijska prčija događajima a ne obrnuto
buraz
Reactions:
Ima zahvala: 403 puta
 pohvaljen: 114 puta
Kontakt:

Re: Igranje s djecom u igraonicama

Post Postao/la buraz »

Krscho, ti si bolestan sine.

(Ovo sam napisao na svom smartfonu vozeći auto. ne pokušavajte to kod kuće!)
slika
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”