Ovo je prva igra koju cemo sami publishati pa me usput zanima ima li itko kakvih iskustava s digitalnim marketingom da nam da nekakav savjet kako doci do sto vise ljudi.
Evo i jedna slika da vidite malo kako to trenutno izgleda:

Ako ćeš marketirat preko fejzbuka nemoj raditi stranicu nego otvorenu grupu. Fejs ograničava vidljivost stranica koje ne plaćaju, dok su grupe vidljive svimaDarkDefender je napisao/la: 04 sij 2022, 10:02 Evo malo se oduzilo, ali Roll Player se napokon privodi kraju, ocekujemo release za otprilike mjesec dana.
Ovo je prva igra koju cemo sami publishati pa me usput zanima ima li itko kakvih iskustava s digitalnim marketingom da nam da nekakav savjet kako doci do sto vise ljudi.
Evo i jedna slika da vidite malo kako to trenutno izgleda:
![]()
Evo neka kratka povijest.kovacu je napisao/la: 04 sij 2022, 16:23 Daj malo info, tko je radio na tome, kako ste dosli do ideje da digitalizirate bas ovu igru i takve stvari![]()
Za sad nemamo nikakav budget za marketing. Racunamo na tesku gerilu. Mislim da ovo nije tip aplikacije kojoj je nuzno reklamirati se dok je jos new na storeu tako da cemo razmisliti o takvom marketingu malo kasnije.Deni je napisao/la: 05 sij 2022, 12:58 PS ako imate nekakav budzet razmislite o prikljucenju na affiliate mobile network platforme tipa applovin, fyber, adcolony... trebat ce vam neka kreativa za staticne oglase ili slozite display video s ingame footageom. mozete ukljuciti i monetizaciju u svojoj aplikaciji pa s tim prihodom reinvestirati daljnje oglasavanje.
dugo je proslo otkad sam radio na oglasavanju mobilnih igara, al javi mi se na PM ako te zanima vise detalja.