Danas sam napisao post u grupi na fejsu "Stolne društvene igre Hrvatska" da vršim uslugu printanja figurica na Resin 3D printeru. Nakon toga me kontaktirao g. Žarko Pintar, predsjednik udruge Igranje, ovdje mu je korisničko ime Grof. Predložio mi je da se javim ovdje da vidim hoće li biti interesa za printanje figurica.
Trenutno imam licencu od Bestiarum Miniatures za printanje i prodavanje njihovih figurica. Svakih mjesec dana izlaze novi setovi koje isto tako smijem prodavati i printati. U nastavku je link od njihovog patreona gdje možete pogledati figurice: https://www.patreon.com/BestiarumMiniatures/posts .
Uploadati ću i slike figurica. (Većina slika je njihova i figurice su na slikama obojane). Veličine baza su 25mm i 45mm.
Figurice koje ja printam trenutno su printane bijelim resinom(uploadati ću 2 modela). Ako nekom to ne odgovara, figurice mogu naprajmati sa crnim prajmerom(šaljem isto 2 slike naprajmanih figurica). Iako imam u planu uzimati više boja resina.
Možete mi i vi slobodno slati neke svoje modele koje želite da printam tipa sa Hero Forge-a ili ako vam je netko napravio model a nemate ga gdje isprintati.
Ako imate nekih pitanja možete se slobodno javiti ovdje ili na moj mail: [email protected]