Mayday premium.
EDIT (dopuna):
Provjerio, ovi koje imam imaju 90 mikrona.
Evo što kažu za kurtone od Fryxgames
FryxGames: "The sleeves are 100 microns on the clear side and 110 microns on the back, so they would qualify as Premium Protection. Thanks for offering this table of definitions "
Generalno, zadovoljan sam insertom,
@sadistiko je ispunio većinu mojih želja a neke i jako dobro unaprijedio (primjerice lobi za Turmoil ekspanziju), a vrijeme za setup i spremanje će sada biti daleko kraće i ugodnije.
Jedine kratke zamjerke:
1. ovo je čisto picajzlasto: kutija za markere, imalo bi smisla da flote i kockice za kolonije stoje u pregradicama jedni do drugih (to ću sam prebaciti

).
2. kutijice za igrače, bilo bi zgodnije da možeš tijekom igre izvlačiti iz samih kutijica.
Što se tiče BBB Scythe, otvoreno ću reći, vidio i izvedba mi se jako svidjela, ali jbg, originalne kutije od Scythea su mi prava umjetnička djela i tak mi dobro stoje na policama pa radije njih držim čak i nauštrb funkcionalnosti. Realno, slabiji interes za BBB je i zbog toga jer postoje Legendary box (koji zadržava umjetnost prijašnjih kutija) i insert za isti, sve zajedno na Philibertu za nekih 80 eura. Mislim da sadistiko zaista ne bi treba trošiti vrijeme na osmišljavanje novih kutija. I tako s obzirom na ostale igre koje držim na polici, nekakav BBB Mars bi mi previše stršao a sa ovim insertom nemam s tim problema i pride poboljšana funkcionalnost.
No sve u svemu, najvažnije, moja žena je odobrila