(P) Clash of Cultures (eng) i ekspanzija Civilizations (fr)

Forum za oglase o prodaji, zamjeni ili darivanju igara i ostale opreme vezane uz igre
Pravila foruma
Sadržaj oglasa:
  • U naslovu oglasa napišite imena igara koje prodajete (za veće količine igara stavite svoj brand)
  • Opišite što oglašavate i u kakvom je stanju, navedite cijenu ili igru za zamjenu
  • Predlažemo stavljanje direktnih linkova na opise igara s BGG stranica, a isti će automatski biti oblikovani na forumu
  • Po mogućnosti stavite fotografije
  • Ne savjetujemo ostavljanje e-mail adresa i telefona radi povrede privatnosti
Svaki prodavač smije imati samo jedan svoj oglas u kojeg stavlja sve svoje igre na prodaju i po potrebi ga obnavlja i bumpira. U slučaju dupliranja oglasa isti će se brisati s foruma!
Svakih 10 dana možete "bumpirati" oglas tako da odete na gumbić s ključem (Alati tema) i kliknete na Bumpiraj opciju
Ako želite ocijeniti prodavača, u prvom postu oglasa kliknite na gumb za ocjenu (ruka dolje ili gore)
Komunikacija s oglašivačem ide isključivo preko privatnih poruka
Zaključano
kockica
Reactions:
Ima zahvala: 2069 puta
 pohvaljen: 1353 puta
Kontakt:

(P) Clash of Cultures (eng) i ekspanzija Civilizations (fr)

Post Postao/la kockica »

PRODANO!

Prodajem Clash of Cultures na engleskom jeziku:

https://boardgamegeek.com/boardgame/407 ... h-cultures

i njenu ekspanziju Civilizations na francuskom jeziku:

https://boardgamegeek.com/boardgame/146 ... ilizations

Sve se nalazi u kutiji originalne igre, pa prodajem isključivo zajedno. Za to je izrađen i insert kako bi sve lijepo stalo.

slika

slika

slika

slika

Igrano svega dvaput, nijednom nismo završili igru, jednostavno nam nije sjelo, a ekspanzija nije ni isprobana.

Komponente su izvrsno očuvane - kartice su sve sleevane premium sleevovima, kutija i kartoni su isto u izvrsnom stanju, jedino je plastika pomalo neujednačena što je generalno problem kod ove igre sudeći po kritikama drugih korisnika (recimo dobio sam jednu figuru bez glave, jedan brod sa otpalim jedrom a nisam se nikad potrudio zamijeniti ih),ali sve to nimalo ne utječe na doživljaj igre, ali red je upozoriti.

Što se tiče kartica na francuskom, tome sam jednostavno doskočio što sam umetao papiriće na engleskom (neki su izradili stickere ali meni se nije dalo zezati se sa tim), a uz neke kartone postoje prijevodi na engleskom (i opet, neki su radili stickere za to). Kako nismo pravo zaigrali, nisam to napravio kod svih kartica:

slika

Teško mi je odrediti cijenu, ne vidim da se prodaje u trgovinama koje inače pregledavam, a za ekspanzija je odavno out of print bilo na engleskom ili francuskom, pa postiže sulude cijene, primjer:

https://www.ebay.com/itm/Clash-of-Cultu ... :rk:3:pf:0

Tako da je početna cijena 800 kuna i preferiram novac a ne zamjene, pogotovo što bih radije čistio police od igrara nego kao hrčak sve skupljao, a i nisam pametan što bih kao zamjenu, ali evo slobodan sam za dogovore oko cijene i (ili) zamjene preko pp. Preferiram igre udvoje, ne predugog trajanja, ne nužno teškaše. Slobodni ste ponuditi, kao što sam ja slobodan odbiti.

Preferiram primopredaju na relaciji D1: Plitvička jezera- Karlovac te Zagreb, eventualno navratim u Rijeku koji vikend u prosincu jer sam lijen zezati se slanjem poštom. ALi opet nije ni to isključeno.

Zadnji/a bumpirao/la kockica u/na 10 pro 2018, 12:12.
Zaključano

Natrag na “Prodaja, zamjena i darivanje”