Pravila foruma
Za svaku novu crowdfunding igru otvarajte novu temu radi preglednosti!
U prvi post samo kopirajte poveznicu na kampanju bez BBCodeova. Tako će forum automatski postaviti widget na kampanju.
Heh, koliko god da mi je šašav mix tema, moram priznati da mi je interesantno, a Martin Wallace nije neki bezveznjak, premda nisam igrao nijednu njegovu igru ali sam zato čuo
Pa ja sam je gledao al se nisam odlučio. Ionak nemam vremena ni za ove kaj taložim, kolko god da mi bila zanimljiva (pažnju mi je bio svrnuo spacebiff).
Znači igra je oko 50 $ (300 kn), a shiping u funtama koji se dijeli što nas je više mi smo skupa Zapravo me iznenađuje da je igra još i jeftina, kao da mi nešto promiče?
Ima već 2-3 tjedna kako sam bio naletio na to. Činilo mi se zanimljivo i isto mi bilo čudno kako baš nitko nije spomenuo. Ljudi su igrali preko Tabletopie i ima raznolikih iskustava. Zanima me kako će funkcionirati to balansiranje između borbe za pobjedu i suradnje protiv "old ones". Nije me toliko privuklo da bih uletio u kampanju, ali zato su pnp fajlovi spremni i čekaju dojmove pouzdanih igrača.
For a while, I thought of myself as an atheist until I realized it was a belief, too.
Pa ja se i iznenadio jer eto, ne pratim baš kaj ima na KS-u, a ovo što mi upada u oči ovdje ili na bgg je dominantno skoro pa isti tip igara, sve neke slične DnD fore za koji moraš pljunuti minimalno 90 $. Time ne dajem mišljenje o takvim igrama i njihovim backerima, nego jednostavno nije moj tip.