https://docs.google.com/forms/d/1t9yoxd ... ested=true
Ne bih se slozio. Istina da nemam bas previse pravo glasa, jer nikako da se pojavim u MC, ali meni je puno zanimljivije doci vidjeti neku novu igru.Deni je napisao/la:Uff! Tezak izbor za izabrati jedan naslov -.-'
Mislim da vam je isplativije provjerene naslove nabavljati nego nove (samo zato jer su novi) i riskirati manjak interesa
Ovisi o ljudima koji dolaze u igraonu... Zato i anketa, jasno mi je..Shich je napisao/la:Koliko npr. ima smisla nabaviti SW Rebellion koji je genijalna igra ali traje 4 sata, i najbolji je u dvoje. Koliko često bi se takva igra igrala kod nas? Da li vrijedi platiti toliko novaca za nju kad možemo nabaviti 2-3-4 igre koje će isto tako naći svoju veliku publiku plus biti puno češće igrane?
Da, to sam nedavno shvatio. Zato smo i nabavili neke odlične 2 player igre u zadnje vrijeme (Star Realms, Patchwork, 7Wonders Duel).miljenko je napisao/la:Ovisi o ljudima koji dolaze u igraonu... Zato i anketa, jasno mi je..Shich je napisao/la:Koliko npr. ima smisla nabaviti SW Rebellion koji je genijalna igra ali traje 4 sata, i najbolji je u dvoje. Koliko često bi se takva igra igrala kod nas? Da li vrijedi platiti toliko novaca za nju kad možemo nabaviti 2-3-4 igre koje će isto tako naći svoju veliku publiku plus biti puno češće igrane?
Mene recimo nikad neces vidjeti da uzmem s police Bang!, Avalon ili For Sale, dok bi za Rebellionom odmah posegnuo...
Naravno, ako se skuplja ekipa koja voli party igre, da se treba njima ugoditi... Ali logika da igra mora podržavati najveći broj ljudi (vise od 2 player), da bi bila "isplativa", mislim da nije ispravna...