Jel iščekujete neki naslov ili više njih?
Kod mene su samo 2 naslova u pitanju, Seafall i Scythe. Drugo me ništa ne uzbuđuje u ovom trenutku. Previše je starih neodigranih igara koje moraju doći na stol u ovoj godini
Još očekujem i ekspanziju za RftG: Xeno invasion, koji doduše nije na popisu jer je trebao izaći lani, ali ga još nema u trgovinama jer, ne mogu se sad više sjetiti, mislim da je moralo ponovo u tisak i tek bi trebalo izaći.
Podržao sam na KS High Frontier, jedva čekam.
A recimo za Hannibala nisam znao uopće - def. ću malo istražiti.
Baš zgodna lista.
Premda originalni naslov je posve ok.
Stalno novo, ko da nemam policu punu remek djela.
Da ništ ne kupim, a vidim ima dost sličnih kolekcija tu po forumu, imam kaj za igrati par godina.
(Ok imam i bofl naslova, priznam, ali polako broj ide prema nuli - ti su poslijedica mahnitog kupovanja svega jeftinog tu po oglasima prije nekih godinu dve; je da sam upecao par odličnih naslova ali i neki broj baš bzvz poluproizvoda - još mi se kolekcija nije oporavila od otkrića 'jeftinih')
pogledao sam malo detaljnjije, uglavnom wargameove, ima par zanimljivih naslova...osim hannibala kojeg je vjerojatno nemoguće naći za pristojnu cijenu (a sad uz reprint ide i ekspanzija), zanimljiv je i silent victory, kao nastavak german U-boata(isto teško nabavljiv, barem koliko ja znam), koji mi je nekako najprivlačniji od svih tih RAF/steel wolves/phantom leader/šef nekog opakog ratnog stroja ili grupe solitaire igara...u solitaire kategoriji tu je i reprint d-day at omaha beach...onda je tu COIN serija, koju doduše nisam probao (nije baš ni da ima u ponudi igara, osim fire in the lake), ali izgleda da se miču iz 20 stoljeća, Liberty or Death: The American Insurrection nas vodi u 18 stoljeće, a
Falling Sky: The Gallic Revolt Against Caesar bi mi mogao biti posebno zanimljiv, već sad po slikama me zaintrigirao...tu je i
Fields of despair: France 1914-1918, WWI blok igra, koja također izgleda da ima potencijala...
neki će se sigurno naći i u mark hermanovu pacific waru, a i mr. president izgleda zanimljivo...
nadao sam se da ću vidjeti i sekhigaru ili US (koji ima na P500, tako da možda i bude), ali eto...
Nadam se samo da će popraviti mapu u Hannibalu, stara je bila KOMA... Granice među teritorijima su jedva vidljive i bez hrpe komponenti koje budu na mapi :/ ...
Inače ne znam jeste služili, ali ako glasate za Hannibala, sudjelujete u izvlačenju za dobiti igru .
Mene jako veseli Talon: Fleet Combat in Defense of Earth... Osim što izgleda kao odlična taktička space combat igra sama po sebi, koja je pristupačna (cijenovno, ne treba ti hrpetina skupih brodova ko za X-Wing i slične ). A i jedva čekam isprobati poveznicu s Space Empires: 4X. Kad dođe do bitke u SE4X, preseliš se na Talon i odigraš bitku ....