zovem se Erna i nova sam tu na forumu, a relativno nova u udruzi. Lošija sam polovica od nedavno predstavljenog Brune (aka Ron_Swanson na ovom forumu), te sam zahvaljujući njemu i dospjela u uber-bogati svijet igara, i u ovu vašu malu, ali izrazito simpatičnu i susretljivu zajednicu!
osobno preferiram euro igre, svih tematika i težina, no volim se zabaviti i uz hororasti ameritrash (cthulhu ftw). tipa, nema boljeg od dice-chugging Elder sign-a, sa mračnom atmosferom uz svijeće, and sinister music in the background

znači, laganije igre sa horor i macabre tematikom su uvijek dobrodošle što se mene tiče ( The Bloody Inn , I've got my eye on you!)
co-op igre me previše ne privlače, no neću odbiti sudjelovati ukoliko se ponudi na stolu.
iako nastojim biti tolerantna prema svim tipovima igara, moram priznati da me party igre dosta uspavljuju, i rijetko ću ih zaigrati. osim ako su rly rly spešl, i imaju nešto 'mesa' na sebi (npr. Epic Spell Wars )
u udrugu sam se učlanila i redovito se dolazim igrati zato što želim upoznati nove ljude sličnih afiniteta, zaigrati što više raznovrsnih igara, i dobro se zabaviti svaki vikend. također, pomoćni sam kotačić svom draganu kada predstavlja igre vlastitog dizajna.
na forumu sam radi informiranja o radu udruge, te želim sudjelovati u prevođenju pravila igara, dok još imam cajta u ovom svom apsolventskom periodu.
live long and prosper!