Pisao sam Googleu da mi pokuša reanimirati Picasa album natrag, ali bojim se da od toga neće biti ništa.
Ispričavam se svim korisnicima na ovom teškom i nesmotrenom potezu s moje strane.
Pojma nemate kako se trenutno osjećam

Hvala ti na razumjevanju.joezg je napisao/la:Mogu misliti kako se osjecas, ali ljudski je grijesiti. Ja mogu svoje slike lako ponovno uploadati.
Cijeli site se backupira (automatski od strane hosting servisa + u vlastitom aranžmanu preko bash skripte i SSH protokola na udaljeni server). No, nesreća je u tome što su slike odnedavno hostane na Picasa servisu. I njega periodički backupiram, no problem nije u samom sadržaju nego u linkovima na taj sadržaj koji nakon restore-a više nisu isti i moram ručno ponovo polinkati cijeli site. To je i jedina stvar koja me kod Picase plaši - što ako promijene linkove na slike. (navodno to nikada nisu radili niti neće jer bi se podosta toga u internet svijetu zbrčkalo...)smi je napisao/la:Ofskroz da se ovakve stvari deshavaju, ali mozda ne bi bilo zgore razmislit o periodickom backupu sajta + eksternih servisa