Figurice za igre na ploči
Moderator/ica: sadistiko
Figurice za igre na ploči
Pozdrav svima!
Radim jednu igru na ploči (za svoje klince prvenstveno) pa me zanima gdje bi se mogle kupiti plastične ili drvene figurice kao za čovječe ne ljuti se. Preferiram drvene zato da ih mogu farbati u boje u koje ja želim.
Hvala
Mummy
Radim jednu igru na ploči (za svoje klince prvenstveno) pa me zanima gdje bi se mogle kupiti plastične ili drvene figurice kao za čovječe ne ljuti se. Preferiram drvene zato da ih mogu farbati u boje u koje ja želim.
Hvala
Mummy
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2452 puta
- Kontakt:
Re: Figurice za igre na ploči
Huh!
Dobro pitanje, znam da setova kockica ima u LandOfMagic-u i Mulleru, ali figurica...
...nije mi zapelo za oko.
No, možda netko ovdje zna?
Dobro pitanje, znam da setova kockica ima u LandOfMagic-u i Mulleru, ali figurica...
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Nažalost, ja nisam uspio naći nigdje u HR; figurice za Maldoriju naručio sam bio iz Engleske.
Pod LandOfMagic misliš na One2Play ili baš još uvijek negdje postoji LandOfMagic. Jer koliko ja znam One2play je nastao iz LandOfMagica. No, možda griješim...grof je napisao/la:Huh!
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Ne, mislim na LandOfMagic. 
Evo ti i popis trgovina
U Zagrebu su u Frankopanskoj 22 (lijeva strana kada se ide prema Ilici odmah kako se prođe Klaićeva, dućan je u veži)

Evo ti i popis trgovina

U Zagrebu su u Frankopanskoj 22 (lijeva strana kada se ide prema Ilici odmah kako se prođe Klaićeva, dućan je u veži)
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Ja bih te figurice izradila od fimo mase ili glinamola 
(ali dobro je znati da ih ima za kupiti)

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Izrađuješ li kakve igre ili imaš u planu?jelena je napisao/la:Ja bih te figurice izradila od fimo mase ili glinamola
Kao klinka sam napravila nekoliko igara, to su bile onako neke dječje u kojima ovisi sve o sreći - baciš kocku, krećeš se po ploči, pa ovisno o tome gdje staneš bacaš ponovo ili preskačeš bacanje ili se vraćaš na start ili staneš na prečac... I naravno, napravila sam nekoliko svojih kopija već postojećih igara - mlin, čovječe ne ljuti se, šah...grof je napisao/la:Izrađuješ li kakve igre ili imaš u planu?jelena je napisao/la:Ja bih te figurice izradila od fimo mase ili glinamola
Skupa sa prijateljicom počela sam raditi "Slunjski monopoly", sve isto kao u kupovnom samo smo stavile ulice koje se nalaze u Slunju (mom rodnom gradu)

Htjela bih svakako jednog dana napraviti neku supergenijalnu društvenu igru, ali još mi ništa nije palo na pamet

Zapravo i je... Kad smo igrali Pictionary i dosadilo nam je crtati, palo mi je na pamet da umjesto da crtamo možemo opisivati pojmove i pogađati, a naravno ne smijemo koristiti korijen riječi, izvedenice, riječi koje se rimuju i slično... Satom za Pictionary smo mjerili vrijeme, objašnjavali redom pojmove s kartica, pa tko više stigne... Čak sam i napravila 250 svojih kartica (ili točnije rečeno - papirića) sa po 10 pojmova na svakom pa kad smo prorešetali pojmove iz Pictionary-a, igrali smo s tim...
I uskoro nakon toga pojavio se Tabu na tržištu... Eh, što ih nisam preduhitrila?

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Ah, tako je to... teško je naći originalnu ideju za igru.
Evo, igra ove godine je Dixit. Jedna vrlo zgodna asocijativna igra sa kartama koje imaju slikarije i trebaju te na nešto asocirati. Prilično je dobra igra (čekam ljepše vrijeme da je poslikam i ubacim u bazu te recenziram).
A monopol, igra života i sl. su zapravo danas prilično jadne igre, ako ih promaraš iz kuta europskih igara.
Uglavnom su sve igre na ploči tu kod nas u bazi baš te europske igre... vidiš, trebal bi malo o tome napisati nešto...
BTW i ja sam ko klinac radio svoj monopol na temu svemira. I dovršil sam ga, no ak sam ga nekoliko puta kao dijete odigrao...
U svakom slučaju, budeš li radila nešto svoje i nešto ozbiljnije, svakako ćemo te popratiti tu kod nas na stranicama.
Evo, igra ove godine je Dixit. Jedna vrlo zgodna asocijativna igra sa kartama koje imaju slikarije i trebaju te na nešto asocirati. Prilično je dobra igra (čekam ljepše vrijeme da je poslikam i ubacim u bazu te recenziram).
A monopol, igra života i sl. su zapravo danas prilično jadne igre, ako ih promaraš iz kuta europskih igara.
Uglavnom su sve igre na ploči tu kod nas u bazi baš te europske igre... vidiš, trebal bi malo o tome napisati nešto...
BTW i ja sam ko klinac radio svoj monopol na temu svemira. I dovršil sam ga, no ak sam ga nekoliko puta kao dijete odigrao...
U svakom slučaju, budeš li radila nešto svoje i nešto ozbiljnije, svakako ćemo te popratiti tu kod nas na stranicama.