https://www.backerkit.com/call_to_actio ... f4/landing
Stavim link cim se aktivira

Moderator/ica: sadistiko
Lovim Artefacts, Cities i Echoes... imam baznu + figures in the sand. Nadam se da ce ovaj ultimate imati sve na okupuNoghri je napisao/la: 13 srp 2023, 16:51 Koje trazis? Ja imam 4 u kosarici, ali sam reluktant pljunut 70€ dok ne vidim sto ce biti u ovome.
Ne moraš se nadati jer će imati baznu igru i 5 proširenja. Dolazi novo proširenje The Unseen:tanelorn je napisao/la: 14 srp 2023, 08:23Lovim Artefacts, Cities i Echoes... imam baznu + figures in the sand. Nadam se da ce ovaj ultimate imati sve na okupuNoghri je napisao/la: 13 srp 2023, 16:51 Koje trazis? Ja imam 4 u kosarici, ali sam reluktant pljunut 70€ dok ne vidim sto ce biti u ovome.![]()
Ja sam nasao na uplay.it, imam ih u kosarici, ali kako sam cuo za ovaj ultimate odlucio sam pricekat pa vidjet.tanelorn je napisao/la: 14 srp 2023, 08:23
Lovim Artefacts, Cities i Echoes... imam baznu + figures in the sand. Nadam se da ce ovaj ultimate imati sve na okupu![]()
Jel to računaš po kuglici sladoleda na moru, ili pakiranju od Leda iz Konzuma?Noghri je napisao/la: 14 srp 2023, 12:44 Onda neku grupnu gađamo ako ce biti, mozda ustedimo za sladoled na shippingu.