Imam vrh dizajnericu

Moderator/ica: sadistiko
Onda bum razdvojio teme i Bon Voyage prebacio pod izradu igaradendarii42 je napisao/la: 25 kol 2022, 14:53 Tutatisa ti, @grof oteo si mi temu!
Svi pričaju o tvojoj divnoj igri koju želim, a nitko mi ne daje prijedloge.
Ima li netko bolji prijedlog od Stone Age? Drugo mi ne pada na pamet.dendarii42 je napisao/la: 25 kol 2022, 11:31 Tražim ideje za worker placement igru za nabavu. Da je odgovarajuća za učenike osnovne škole i poželjno jezično neovisna.
Je li ova ideja još aktualna? Je li se nešto u međuvremenu izradilo-pokrenulo/izrealiziralo?grof je napisao/la: 06 ruj 2017, 14:57 Mi smo u udruzi već razgovarali nešto o ovome kao projektu s kojim bi trebali izaći pred Ministarstvo.
Predlažem da ti se barem savjetodavno priključimo u svemu što trebaš.
Možda da za početak čak otvorimo i posebni podforum za ovakvu školsku aktivnost, a kada kreneš, moramo obavezno napraviti jedan osvrt na tvoj rad i to staviti na portal.
Ovo je jednostavno prevažno da ne uspije ili da prođe neprimjećeno!
Ovime možda potaknemo i druge škole da se počnu baviti društvenim igrama.
Pa škole su samoinicijatvno počele s time i to od ekipe koja je ovdje na forumu. Mi kao udruga na koncu nismo uspjeli ništa.Knives je napisao/la: 12 ruj 2023, 14:34Je li ova ideja još aktualna? Je li se nešto u međuvremenu izradilo-pokrenulo/izrealiziralo?grof je napisao/la: 06 ruj 2017, 14:57 Mi smo u udruzi već razgovarali nešto o ovome kao projektu s kojim bi trebali izaći pred Ministarstvo.
Predlažem da ti se barem savjetodavno priključimo u svemu što trebaš.
Možda da za početak čak otvorimo i posebni podforum za ovakvu školsku aktivnost, a kada kreneš, moramo obavezno napraviti jedan osvrt na tvoj rad i to staviti na portal.
Ovo je jednostavno prevažno da ne uspije ili da prođe neprimjećeno!
Ovime možda potaknemo i druge škole da se počnu baviti društvenim igrama.