Igranje s djecom u igraonicama

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
Igor
Reactions:
Ima zahvala: 196 puta
 pohvaljen: 402 puta
Kontakt:

Re: Igranje s djecom u igraonicama

Post Postao/la Igor »

Ja sam kratko tu ali sam primjetio ove cikluse svađe o istim događajima uvijek na promjenu vremena.Beskrajna Ljubav vlada Svemirom.
Ovi su korisnici zahvalili autoru Igor za post:
buraz
17.47 C. KAMIKAZES ATTACK ALONE....
Krscho
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 15 puta
Kontakt:

Post Postao/la Krscho »

Sure, banajte me, ionak niti nedan Kontra argument niste napisali

Slavice pazi kaj pricas, od svih ljudi i nemas kaj prozivat druge, vidim da svako malo cistis po igraonici i smece praznis kak si i rekla da budes.

Ljudi koji u zadnjih godinu dana nisu duzebod sat vremena u igraonici bili mi pricaju bajke. Ja imam 30 jasno napisanih misljenja ostalih ljudi. Zelis li da pocnem potpise skupljat. Ako to napravim dali ce se onda i dalje javno ignorirat argumenti ili ces biti primoran priznati svonu gresku i javno mi se ispricat

Da ikak mogu vratit svoj novac ulozen u ovu ideju koja na pocetku je obecavala s bit ce bolje a udrugom vratio bi i otiso, sad ima da trpis dok mi ne istekne clanstvo ili budem izbacen :) bilo je bolje dok nije bilo udruge i politickih guzolizanja, dapace dokazano se vise ulozilo u jednu bogovicevu prije iste

Takoder me cudi javno negiranje ocitih krsenja statuta koje sam iznio da se radi s clankom 12 i ostalima sta radi uprava. Nije mi jasno to ignoriranje jer je statut zakon u udruzi i kak jedna uprava ga moze krsiti, kao mladom covjeku nije mi jasno kakvo poruku da shvatim ako javno iznesem svoja misljenja koji akti statuta se krse al ne reagira nitko, znam da smo na balkanu al ono neki zakoni i akti postoje

Takoder je zanimljivno javni govor da nisam radio nit podrzavo ovu udrugu, moro da sam proslu godinu na volonterstvu i vodenju igraone spavo, ocito cu morat svjedoke zvat al kaj mi to znaci kad da i 30 potpisa ljudi donesem bi naso se nacin da se to izmanipulira kontra mene
PA JESAM LI JA JEDINI LUĐAK OVDJE KOJI JE SPREMAN TE SOTONE NAZVATI PRAVIM IMENOM??
Slavica
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 151 put
 pohvaljen: 137 puta
Kontakt:

Post Postao/la Slavica »

Krscho je napisao/la:
Slavice pazi kaj pricas, od svih ljudi i nemas kaj prozivat druge, vidim da svako malo cistis po igraonici i smece praznis kak si i rekla da budes.
Čistim više od bilo kojeg voditelja tamo, svaka dva mjeseca :D Nisam jedini voditelj tamo i ne mislim jedina čistiti. Valjda bih trebala jer sam žena? rofl

Ja imam 30 jasno napisanih misljenja ostalih ljudi. Zelis li da pocnem potpise skupljat.
Da.
Takoder je zanimljivno javni govor da nisam radio nit podrzavo ovu udrugu, moro da sam proslu godinu na volonterstvu i vodenju igraone spavo.
Sve pozitivno što si napravio poništio si ovakvim ponašanjem i postovima. Postavlja se tužno pitanje koji su bili tvoji motivi za pomaganje ovoj Udruzi. Isto što si ti radio nekih pola godine (ako toliko), radili su ljudi prije tebe i duže od tebe, ali nikad nije bilo prigovora dok se ti nisi pojavio.
Krscho
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 15 puta
Kontakt:

Post Postao/la Krscho »

Ti slavice nisu u upravi i na ove potpise nemas kaj komentirat, ti si ko i ja indivudua i clan udruge s istim pravima ko i ja kao clan, mkr mozda mislis da imas veca prava jer pozivas na javni ban mene i da sam opasnost za svakoga u igraonici Prostor. Sure di su svjedoci tvoji da sam opasnost il da sam ista napravio da ugrozim prava osobe kad sam u prostoru. Dapace za sad vecina tamo mi nije nikaj prigovorila.

Moj beef je kontra institucije vlasti koja ovdje vlada, zanemaruje i misli sve bu se samo od sebe, to je moglo prolaziti kad sluzbeno je ovo bilo pesji šipak, kao udruga ovo postaje podlozno raznim zakonima RH i statutu udruge. Al ak bu se statut tumacio i postivo kad to toj instituciji vlasti odgovara onda ovo nije razlicito od apsolutizma. A kao gradani RH smo svi duzni prijaviti za to nadleznim institucijama ako smatramo da se vrse nelegalne radnje il krse odredena prava. Time je nasa drzava ovakva jer ti gradani sute i misle bit ce bolje.

Moji motivi su bili i uvjek ce biti za igraonicnu zajednicu koja se zanemaruje, ankete njihove se ignoriraju, fokusira se na djecu i obitelji zbog motiva osoba u krizi srednjih godina s obitelji, to nebi bilo lose da se ikaj a nikaj se napravilo za Prostor u zadnjih 5,6 mjeseci. Da ne velim strgani stolci koje vucem zadnja 2,3 mjeseca i prstom nije mrdnuto da se osiguraju sredstva koje se ima za iste. Time se moram biti i pozvati na transparentnost sto je u statutu zajamcena na sta idu financije i trazim javno ocitovanje toga jer u suprotnom se krsi statut.

Kaj se tice ciscenja ocito ne postoji glavni voditelj koji bi to doveo u red, ionak ljudi i prigovaraju na njega a to znas i sama, nije da mi nije prico taj drugi kojeg prozivas da ti prico kaj ljudi misle o stanju pa se ne pravi blesava
PA JESAM LI JA JEDINI LUĐAK OVDJE KOJI JE SPREMAN TE SOTONE NAZVATI PRAVIM IMENOM??
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”