Meni je igra odlična za to kaj je, jer volim takve igre. Recimo da mi paše ta niša vječitih početnika. Ha netko kaže da je go retardiran jer ima svega par pravila. Šah malo manje, jer ima par pravila više. U mom svijetu više je manje. Druga najgora stvar je kad me netko pobijedi jer nisam znao neko pravilo, a koje nije logično nego je, tak, u rulebooku negdje pri kraju (eee, pravila mogu imat 48 str, ali moraju mi bit logična da ih ne pamtim nego samo referiram kad iskrsne čudna situacija). Prva najgora stvar je kad na kraju igre svi skupa skužimo da netko nije obavio neku administraciju pa je zato partija iščašena i zapravo baš i ne vrijedi. Al da radim u školi mene bi učenici volili jer nemam skalu 1-10 nego 1-3 (dobro, tri ocjene: 1-3-5), a sklon sam nagraditi čim uočim i trag zalaganja i interesa. A ova igra definitivno jest, kak bi rekli u Dalmaciji, 'duševna'...

Nisam je igrao toliko da bih je hausrulao ali kako je Mado izvrsno naveo primjerima, ako ti ta 4 levela težine nisu dosta možeš posve lako dodavati/mijenjati pravila.
Jer baš su pravila čista i logična i prenose temu i sve skupa je i estetski i po količini materijala baš onak igra 'kak se šika'.