Figurice za igre na ploči

Teme u vezi amaterskih uradaka igara

Moderator/ica: sadistiko

grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2452 puta
Kontakt:

Re: Figurice za igre na ploči

Post Postao/la grof »

jelena je napisao/la:Naravno da ću javiti :)
Ali o tom po tom ;)
OK :)

Ako slučajni imaš volje pisati kakve recenzije ili opise igara, ili pak imaš kakve zanimljive igre doma koje bi trebalo postaviti u bazu, slobodno javi ;)
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
sanja
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 1 put

Post Postao/la sanja »

Evo jedan sajt koji ja svrstavam pod kategoriju: kojekakve gluposti www.dealextreme.com
Nije kao neki od specijaliziranih sajtova koje ću pokušati pronaći i postaviti negdje pod novom temom, koji se bave samo igrama, kockama i sličnim stvarima, ali recimo kad čovjek radi ovako igricu za sebe/za klince a trebaju mu jeftine kockice ili nekakve zgodne figurice i slično, ovo je najbolji sajt. Zašto? Cijene su takve kakve su prikazane, nema poštarine, nema carine, možete naručiti jedan predmet ili više njih i platit ćete samo toliko koliko piše. Dolazi iz Hong Konga, kvaliteta stvari, a kineske, ali nisu baš šrot. Ocjena: solidna trojka.
Samo jedno upozorenje: nemojte da vam klinci sami švrljaju tim sajtom, jer kad kažem da ima kojekakvih gluposti, onda stvarno mislim kojekakvih gluposti.
Carlton
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0

Post Postao/la Carlton »

Znam da je davno prije bilo olovnih figurica u LoM-u, ali stvarno davno. Mislim da si mogao kupiti i set boja te bi dobio i zaseban kist tool. Ali to je bilo prije jedno šest-sedam godina, mogućnosti da još ima su minimalne.
danijel2008
Reactions:
Ima zahvala: 81 put
 pohvaljen: 200 puta
Kontakt:

Post Postao/la danijel2008 »

mislim da ti je najbolja opcija za kupnju internet. ima recimo za kupiti meeplova (iz carcassonne igre) u svim bojama i oblicima, a nije da su nesto skupi. sve ovisi koliko ti toga treba. a isto tako mozes kupiti drvenu letvicu (debljine po zelji) pa otici kod nekog tokara/drvodjeljca/stolara da ti to istokari na zeljeni oblik i nareze na komade.

iako mislim da je internet najbolja opcija za to.
slika

Moj YouTube kanal - Life of a Board Gamer
Moj Instagram profil - Life of a Board Gamer
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2452 puta
Kontakt:

Post Postao/la grof »

danijel2008 je napisao/la:mislim da ti je najbolja opcija za kupnju internet. ima recimo za kupiti meeplova (iz carcassonne igre) u svim bojama i oblicima, a nije da su nesto skupi. sve ovisi koliko ti toga treba. a isto tako mozes kupiti drvenu letvicu (debljine po zelji) pa otici kod nekog tokara/drvodjeljca/stolara da ti to istokari na zeljeni oblik i nareze na komade.

iako mislim da je internet najbolja opcija za to.
Mislim da bi trebalo preporučiti novoj trgovini da drži dio i ovakvog asortimana. Ako je LoM imao d4 - d20 kockice, mogli bi se držati i meeplovi, kućice i ostale drvene figurice potrebne za stvaranje igara i oplemenjivanje print and play igara. Baš ću to predložiti vlasniku ;)
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Odgovori

Natrag na “Amaterska radionica igara”