moram jos malo nagovorit zenu ali mislim da cemo probati, sad nam dolazi Waterdeep tako da imamo sto za igrati ali LOTR je defintivno u planu za slijedecu kupovinu.
To možemo probati zajedno s turnirom u Android: Netrunneru i ostalime kad se bude kontaktiralo FFG za suradnju.frle je napisao/la:ovo bi bilo super kada bi nekako uspijeli organizirati http://www.fantasyflightgames.com/edge_ ... ?eidn=3792
Igra ne pati od efekta dominantnog igrača kao većina drugih co-op igara iz više razloga. Može postojati iskusniji igrač koji može brže i lakše uočiti što bi bilo najbolje za napraviti, ali najčešće postoji više od 1 puta kojim heroji mogu ići, tj. ne postoji 1 najbolji. A igrače se potiče da raspravljaju o tome što će raditi i na svakome od njih je da odluči. Igrač može planirati štednju resursa da bi kasnije kupio neke skuplje karte i sl.MoschuS je napisao/la:Igra je primarno co-op i zanima me da li pati od problema Alfa (glavnog) igraca? To nas malo muci jer ne volimo te igre gdje jedan igrac diktira tempo a drugi se samo vuce za njim. Takodjer me zanima kolika je opce interakcija izmedju igraca u samoj igri? Dakle da li jedan igrac moze npr. lijeciti drugog igraca, da li moze priskociti u pomoc ako je drugi igrac napadnut, da li moze svoje attachmente davati herojima drugog igraca itd.
Ja sam krivac za nestali LOTR iz oglasaMoschuS je napisao/la:Hvala! Ovo da se karte nebi smjele pokazivati nisam znao ali mi se svidja nivo interakcije izmedju igraca. Gledam sad jos jednom "watch it played" na youtubeu pa opravo govori o Ranged i Sentinel kartama, to u prvom gledanju nisma ni shvatio.
Na zalost dok smo se mi premisljali otisao nam je jedan rabljeni lotr iz oglasa tako da sada moramo vidjeti hocemo li uzeti novi ili cekati opet da dodje koji u oglas.