Elder Sign
Elder Sign
Elder Sign[ctable: picture=https://lh5.googleusercontent.com/-Fj7g ... erSign.jpg, link=http://igranje.org/Igre/elder-sign]OPIS IGRE
Godina je 1926. Muzejska kolekcija egzotičnih starina i okultnih artefakata predstavlja opasnost za ovaj svijet, otvarajući portale između dimenzija kroz koja dolaze pradavna zla čudovišta. U naš svijet dolaze strašna stvorenja kojima snaga raste sa svakim proteklim satom. Mala grupa istraživača se usudi ući u muzej i u utrci s vremenom pokušaju pronaći tajanstvene simbole uz pomoć kojih mogu pokušati zatvoriti portale zauvijek. Samo oni mogu spriječiti dolazak Pradavnog Stvorenja koji prijeti uništenjem našeg svijeta.
Ova je igra brzog ritma, timskog rješavanja nadnaravnih intriga kockama za 1-8 igrača. Smještena je u svijet igre Arkham Horror, te koristi brojne poznate elemente iz te igre.
[/ctable]
Godina je 1926. Muzejska kolekcija egzotičnih starina i okultnih artefakata predstavlja opasnost za ovaj svijet, otvarajući portale između dimenzija kroz koja dolaze pradavna zla čudovišta. U naš svijet dolaze strašna stvorenja kojima snaga raste sa svakim proteklim satom. Mala grupa istraživača se usudi ući u muzej i u utrci s vremenom pokušaju pronaći tajanstvene simbole uz pomoć kojih mogu pokušati zatvoriti portale zauvijek. Samo oni mogu spriječiti dolazak Pradavnog Stvorenja koji prijeti uništenjem našeg svijeta.
Ova je igra brzog ritma, timskog rješavanja nadnaravnih intriga kockama za 1-8 igrača. Smještena je u svijet igre Arkham Horror, te koristi brojne poznate elemente iz te igre.
[/ctable]
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1191 put
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Re: Elder Sign
Najavljeno je proširenje za ovu igru pod imenom Elder Sign: Unseen Forces: http://www.bgg.cc/blogpost/16607/new-ga ... elder-sign
Izlazi do ljeta, a donijet će: four new Old Ones, eight new investigators, four Entrance Cards that modify the options available at the museum entrance, blessings and curses, and (of course) new slimy monsters.
Izlazi do ljeta, a donijet će: four new Old Ones, eight new investigators, four Entrance Cards that modify the options available at the museum entrance, blessings and curses, and (of course) new slimy monsters.
- Noghri
- Reactions:
- Ima zahvala: 225 puta
- pohvaljen: 217 puta
- Kontakt:
Evo da dignem malo temu iz 2012... Da li je netko slozio neki dobar sistem za spremanje Elder Signa i svih eggzpanzija?
Gledao sam svasta na internetima, ali htio bih cuti i vasa islustva sa storageom.
Ja bih najradije sve strpao u kutiju od base gamea ako je ikako moguce
Gledao sam svasta na internetima, ali htio bih cuti i vasa islustva sa storageom.
Ja bih najradije sve strpao u kutiju od base gamea ako je ikako moguce

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 15 puta
- pohvaljen: 51 put
nevezano na konkretno Elder Sign, ja sve expansion boxeve praznim i stekam sav content u Base kutiju. Baš nam je to neka tema razgovora u zadnje vrijeme i većina suigrača mi govori da je to bogohuljenje.Noghri je napisao/la: 18 vel 2023, 11:38 Ja bih najradije sve strpao u kutiju od base gamea ako je ikako moguce![]()
Meni je nekako jednostavnije sve držati u jednom boxu nego imati 3-4 boxa za jednu igru, separiranje na kraju sessiona na base i expanzije mi je isto pomalo bezvezan dodatan posao. Nije mi se još desilo niti jednom da igram plain base game a da imam neke ekspanzije za isti taj game.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru GomilaX za post:
- DarkDefender
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2403 puta
- pohvaljen: 2606 puta
- Kontakt:
Pokušao. Nije ni približno moguće. Stalo bi base game i do dvije ekspanzije, ali sve zajedno previše je to komponenti za kutiju tako manjeg formata.Noghri je napisao/la: 18 vel 2023, 11:38 Evo da dignem malo temu iz 2012... Da li je netko slozio neki dobar sistem za spremanje Elder Signa i svih eggzpanzija?
Ja bih najradije sve strpao u kutiju od base gamea ako je ikako moguce![]()
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2403 puta
- pohvaljen: 2606 puta
- Kontakt:
Još kad se sve karte sleevaju. Nisam zapravo siguran da bi sve skupa stalo niti u klasičnu Fantasy Flight kutiju. Možda u onu veličine Star Wars: Rebelliona
.

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon