Bok svima! Ljubitelj sam društvenih igara još od ranih 90-ih, kada je sve krenulo s Ravensburger igrama. Nakon toga došli su D&D, a zatim i Magic: The Gathering koji sam igrao punih 12 godina. Kako se tržište društvenih igara razvijalo, pogotovo pojavom Kickstartera, ponovno sam se vratio tom hobiju. Klasici poput Citadel-a, Carcassonn-a, RoboRally-a i Settlers of Catan obilježili su mnoga druženja.
Danas svoju ljubav prema društvenim igrama polako prenosim i na sina, pa me sve više privlače kooperativne (PvE) igre, iako rado zaigram i dobar PvP kad se okupi ekipa.
Veliki sam fan Warhammer 40.000 univerzuma, ponajviše kroz PC igre. Oduvijek su me fascinirale vrhunski obojane figurice, a kako nisam baš talentiran za bojanje, pronašao sam svoj način da uživam u njima. Iz hobija ih ponekad 3D skeniram i ubacim u digitalne scene koje izrađujem za vlastiti gušt. Lijep spoj dva hobija koji me zanimaju.
U Udrugu sam se učlanio prvenstveno zbog upoznavanja novih ljudi, zajedničkog igranja i razmjene iskustava. Veseli me i mogućnost posudbe igara kako bih ih mogao igrati sa sinom kod kuće – ipak je to kvalitetnije provedeno vrijeme nego pred ekranom. Veselim se druženju i vjerujem da ćemo odigrati puno dobrih partija!
Talos
Pravila foruma
Ukoliko se želite predstaviti ostalima na ovom forumu jednostavno započnite novu temu s vašim nickom kao naslovom.
U tekstu napišite ono što želite da zajednica sazna o vama.
Ovo je potpuno neobavezno i nitko se ne mora ovdje predstavljati ako to doista ne želi!
Ukoliko se želite predstaviti ostalima na ovom forumu jednostavno započnite novu temu s vašim nickom kao naslovom.
U tekstu napišite ono što želite da zajednica sazna o vama.
Ovo je potpuno neobavezno i nitko se ne mora ovdje predstavljati ako to doista ne želi!
- Mago de Umago
- Ima zahvala: 955 puta
- pohvaljen: 1074 puta
- Kontakt:
Re: Talos
Dobrodošao!
Ajmo tko će više - ja sam mtg igrao 19-20 god, a s njega prešao na drugi TCG tako da sam još u banani.
Ajmo tko će više - ja sam mtg igrao 19-20 god, a s njega prešao na drugi TCG tako da sam još u banani.