Koju ste igru nedavno kupili?
- Teehee(R)
- Reactions:
- Ima zahvala: 699 puta
- pohvaljen: 283 puta
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
Suvenir iz Tokya!
Tražio sam njihovo izdanje onog originalnog SushiGo!, jedva pronašao rabljenog i to po paprenoj cijeni, tak da sam i odustao. I onda, na samom kraju putovanja pronašao slučajno pronašao ovu verziju.

Inače, Japan ima lanac trgovina rabljenim stvarima, Suruga-ya, većinski geek orijentirane, i svaka ta trgovina ima i sekciju board gameova. Vidio sam na BGG da ih je i @Deni obilzio pred koju godinu..
Tražio sam njihovo izdanje onog originalnog SushiGo!, jedva pronašao rabljenog i to po paprenoj cijeni, tak da sam i odustao. I onda, na samom kraju putovanja pronašao slučajno pronašao ovu verziju.

Inače, Japan ima lanac trgovina rabljenim stvarima, Suruga-ya, većinski geek orijentirane, i svaka ta trgovina ima i sekciju board gameova. Vidio sam na BGG da ih je i @Deni obilzio pred koju godinu..

- dado
- Reactions:
- Ima zahvala: 3644 puta
- pohvaljen: 2348 puta
- Kontakt:
Part 2

Spoiler: do kraja mjeseca će biti part 3 (ako Cranio Creations konačno odluče poslati paket), a možda i part 4

Spoiler: do kraja mjeseca će biti part 3 (ako Cranio Creations konačno odluče poslati paket), a možda i part 4

- Ovi su korisnici zahvalili autoru dado za post (ukupno 4):
- Mago de Umago • Teehee(R) • Valsim • sadistiko
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 10 puta
- pohvaljen: 66 puta
- Kontakt:
Mali Ozone rođendanski haul.

Summoner Wars starter kit da probamo kako ide, a ako se svidi onda sigurno krećen sa uzimanjen još.
Cartographers Heroes jer san skužija da često kad nan dođe 6+ ljudi nemamo igru koju bi igrali, nešto jednostavno i brzo, a zabavno (najbliže tome u trenutnom arsenalu je Citadels).
Još se čekaju dva Kickstartera, od kojih bi veći (Garphill Games) moga stić kroz par sedmica.

Summoner Wars starter kit da probamo kako ide, a ako se svidi onda sigurno krećen sa uzimanjen još.
Cartographers Heroes jer san skužija da često kad nan dođe 6+ ljudi nemamo igru koju bi igrali, nešto jednostavno i brzo, a zabavno (najbliže tome u trenutnom arsenalu je Citadels).
Još se čekaju dva Kickstartera, od kojih bi veći (Garphill Games) moga stić kroz par sedmica.
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2403 puta
- pohvaljen: 2606 puta
- Kontakt:

Nije već dugo bilo

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 911 puta
- pohvaljen: 1046 puta
- Kontakt:
Kupio Cascadiu + Landmarks ekspanziju tu na forumu.
Nekidan dobio na poklon Galebare 18th anniversary edition.
Nemam slike.
Plodan tjedan.
Nekidan dobio na poklon Galebare 18th anniversary edition.
Nemam slike.
Plodan tjedan.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Mago de Umago za post (ukupno 3):
- Zoki • dado • tanelorn
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 911 puta
- pohvaljen: 1046 puta
- Kontakt: