Chemaco Zagreb

Ovdje šaljite sve upite i prijedloge za Hobby Art Chemaco trgovinu

Moderator/ica: Chemaco

Odgovori
Chemaco
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 12 puta

Chemaco Zagreb

Post Postao/la Chemaco »

slika

Hobby Art Centar - CHEMACO, novo je mjesto gdje možete kupiti vaše omiljene društvene igre. Prije nekoliko mjeseci počeli smo sa prodajom na našim postojećim adresama u Zagrebu, ali i na webu. Trudit ćemo se da našem malom tržištu prvenstveno ponudimo nove hitove, ali i poneke starije, a uvijek tražene naslove. Pomno pratimo scenu dugi niz godina i cilj nam je da proširimo ovaj divan hobi među našim sugrađanima. Što više dostupnih lokacija za nabavu igara, to bolje za sve postojeće fanove! Let the play begin!

Možete nas potražiti na dvije lokacije u Zagrebu:

1. Ulica grada Vukovara 226
2. Petrinjska 31/1 (u dvorištu)

ili na webu:
https://www.chemaco.hr/hr/katalog/djecji-kutak/party/

Molimo da se ne obazirete trenutno na to što fale slike i na naziv podgrupe proizvoda. Naime, stara web stranica je jednostavno otkazala poslušnost, a nova je već u pripremi.

Za sva pitanja i želje, stojimo vam na raspolaganju.

Puno hvala i nadamo se da se vidimo kod nas!
Ovi su korisnici zahvalili autoru Chemaco za post (ukupno 9):
kovacugrofjuri006it's meZorzygeorgyValsimsadistikoblacx
kovacu
Reactions:
Ima zahvala: 288 puta
 pohvaljen: 428 puta
Kontakt:

Re: Chemaco Zagreb

Post Postao/la kovacu »

Bas se prosli tjedan pokrenila prica u jednoj drugoj temi tu na forumu. Super sto imamo sad i sluzbeno :D
Zaara
Reactions:
 pohvaljen: 0

Post Postao/la Zaara »

Bio sam u više navrata po razne craft stvari baš vezane uz ovaj hobi, drago mi je da sad imamo još jedan dućan koji prodaje i igre, sretno i vidimo se!
Zoki
Reactions:
Ima zahvala: 22 puta
 pohvaljen: 51 put
Kontakt:

Post Postao/la Zoki »

Teško, tj sporo je pretraživati društvene igre bez slika.
Chemaco
Reactions:
 pohvaljen: 12 puta

Post Postao/la Chemaco »

Zoki je napisao/la: 26 vel 2025, 09:16 Teško, tj sporo je pretraživati društvene igre bez slika.
Bok Zoki! MA svjesni smo svega i potpuno te razumijemo. U tijeku je migracija svih podataka na novi server, nova stranica je jos u pripremi i trebala biti gotova za par tjedana (nadamo se do sredine ozujka). Ak nije problem, slobodno svrati do nasih ducana u Vukovarskoj i Petrinjskoj. Gust je provrtiti kutiju po rukama (bar meni). Ak imas pitanja, slobodno sibni ovdje. Thx!
Zoki
Reactions:
Ima zahvala: 22 puta
 pohvaljen: 51 put
Kontakt:

Post Postao/la Zoki »

Chemaco je napisao/la: 26 vel 2025, 17:42
Zoki je napisao/la: 26 vel 2025, 09:16 Teško, tj sporo je pretraživati društvene igre bez slika.
Bok Zoki! MA svjesni smo svega i potpuno te razumijemo. U tijeku je migracija svih podataka na novi server, nova stranica je jos u pripremi i trebala biti gotova za par tjedana (nadamo se do sredine ozujka). Ak nije problem, slobodno svrati do nasih ducana u Vukovarskoj i Petrinjskoj. Gust je provrtiti kutiju po rukama (bar meni). Ak imas pitanja, slobodno sibni ovdje. Thx!
Ne znam kad sam zadnji put ušao u neki BG shop, sada sve online :D

Zato mi je bitno da je web pregledan, ako je tlaka nači nešto onda tamo ni ne tražim.
Ovi su korisnici zahvalili autoru Zoki za post:
Knives
Knives
Reactions:
Ima zahvala: 95 puta
 pohvaljen: 58 puta
Kontakt:

Post Postao/la Knives »

Solidan izbor igara, kako novih naslova tako i dobrih starih ...samo tako nastavite!
Odgovori

Natrag na “Hobby Art Chemaco”