Popis web trgovina koje dostavljaju u Hrvatsku

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
Odgovori
ray
Reactions:
Ima zahvala: 51 put
 pohvaljen: 306 puta

Re: Popis web trgovina koje dostavljaju u Hrvatsku

Post Postao/la ray »

Aliensb je napisao/la: 30 kol 2024, 16:15 Otvaram malo svoje bookmarkse i ispada da Lost pointa više nema, kao ni Dark foresta, čudi me da nigdje nisam naletio na informaciju da više ne rade.

Izgleda je ozone učinio svoje s niskim cijenama i akcijama, ali sada kako su jako smanjili nabavu igara moguće da se pojave neke nove trgovine.
Mislim kaj drugo očekivati, niknulo je nekoliko dućana u par mjeseci u tom jednom razdoblju prije 2-3 godine.
Board game zajednica je sičušna i nitko osim nas na forumu i evenutalno na onoj fejs grupi neće čuti za njih ili ih naći.
Imali su skoro svi isti (i malen) inventar, slične cijene i uopće se nisu trudili ni angažirali oko ove šačice ljudi koji bi došli na njihovu stranicu da nabave stvari koje bi ljude interesirale (njihova potpuna suprotnost je npr. Svarogs, i eto ga dalje živ i zdrav i nedavno otvorili fizički shop/birc). Možda jesu nešto na početku prvi par mjeseci, i onda "dead silence". Tak da nije svemu Ozone kriv, ali im je zabio čavle u lijes. A ovi što su fizički dućani (Carta, Omen,...) sigurno ne žive od board gameove, nego od trading card gameova i miniatura.

U sjećanju, fatcloud.
Ovi su korisnici zahvalili autoru ray za post (ukupno 10):
juri006ShichgrofZorzyit's meDarkDefenderAliensbtanelornrhogamBolindus
juri006
Reactions:
Ima zahvala: 1679 puta
 pohvaljen: 623 puta

Post Postao/la juri006 »

Aliensb je napisao/la: 30 kol 2024, 16:15 Otvaram malo svoje bookmarkse i ispada da Lost pointa više nema, kao ni Dark foresta, čudi me da nigdje nisam naletio na informaciju da više ne rade.

Izgleda je ozone učinio svoje s niskim cijenama i akcijama, ali sada kako su jako smanjili nabavu igara moguće da se pojave neke nove trgovine.
Bas sam sad isao malo pogledati Ozone.hr. Koliko vidim i dalje imaju dobru ponudu i povoljnije cijene od ostalih trgovina.
Aliensb
Reactions:
Ima zahvala: 242 puta
 pohvaljen: 353 puta
Kontakt:

Post Postao/la Aliensb »

Možda je do mene, prije sam imao na wishlisti 50 igara/ expanzija, sad imam 12 i samo su 2 in stock.

Ali prije si se svakih par dana mogao veseliti novim naslovima koji dolaze u ponudu, a sada ne bude po 2-3 mjeseca nista novo osim magica, sleevova, deck caseova...

I dalje imaju vise nego solidnu ponudu, ali su iz 5. smanjili u 3. brzinu
Ovi su korisnici zahvalili autoru Aliensb za post (ukupno 3):
Zorzyit's meKnives
slika
Butch
Reactions:
Ima zahvala: 44 puta
 pohvaljen: 154 puta
Kontakt:

Post Postao/la Butch »

Mislim da je dosta do tebe.
Ja sam možda kupio dvije igre ove godine, a znao sam ih godišnje uzimati 40.

Sad znam da me uglavnom zanimaju area control i worker placement igre fantasy ili sf tematike. Koliko takvih igara je izašlo ove godine?
Silenus_17
Reactions:
Ima zahvala: 2 puta
 pohvaljen: 6 puta
Kontakt:

Post Postao/la Silenus_17 »

Slucajno naletio na ovo. Bojim se da je zesci SCAM. Cijene su predobre da bi bile istinite.
Jel ima koga da se upecao?

https://www.athenagaeis.shop
rhogam
Reactions:
Ima zahvala: 74 puta
 pohvaljen: 140 puta
Kontakt:

Post Postao/la rhogam »

Silenus_17 je napisao/la: 05 ruj 2024, 16:06 Slucajno naletio na ovo. Bojim se da je zesci SCAM. Cijene su predobre da bi bile istinite.
Jel ima koga da se upecao?

https://www.athenagaeis.shop
Toliki scam da mi VPN neda blizu stranici :lol: :lol:
slika
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”