Kupnja igara sa Philiberta
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1145 puta
- pohvaljen: 1571 put
- Kontakt:
Re: Kupnja igara sa Philiberta
U utorak radim narudžbu, a preuzimanje će biti od petka. Ako ima još zainteresiranih, javite se.
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Stigao je paket. Preuzimanje u MC-u od sutra poslije 17h.
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Ako ima zainteresiranih, tijekom idućeg tjedna radim narudžbu.
Cijene su 5% više od prikazanih zbog plaćanja hrvatskog PDV-a, a poštarina po osobi maksimalno 5 eura. Ukoliko se naručuju samo sleevovi/sitne igre, ne treba plaćati poštarinu.
Edit: ZATVORENO
Cijene su 5% više od prikazanih zbog plaćanja hrvatskog PDV-a, a poštarina po osobi maksimalno 5 eura. Ukoliko se naručuju samo sleevovi/sitne igre, ne treba plaćati poštarinu.
Edit: ZATVORENO
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Shich za post:
- mssunshine
- Aliensb
- Reactions:
- Ima zahvala: 242 puta
- pohvaljen: 353 puta
- Kontakt:
Nije grupna, ali je solo naruđba koja nije dostavljena, piše probano dostaviti u srijedu u 7h sati, naručio sam na posao tamo smo od 15 do 7 nije dostavljeno niti je itko bio ili zvao, pošto je ovaj Colisimo ne znam kako ih uopce kontaktirati, piše da će uskoro paket biti u sabirnom mjestu, ali me cudi da vec nije tamo ma gdje to bilo.
A nisam dobio ni poruku neku ni mail, ništa.
Dio stranice uspijem prevesti s francuskog, a dio ne pa se ne snalazim da postavim upitnik sta je s paketo, još cu staviti greskom da sam dobio paket .
Ima li netko slicnih iskustava da pomoci, dolaze igre zeni za rođendan pa mi trebaju do petka.
A nisam dobio ni poruku neku ni mail, ništa.
Dio stranice uspijem prevesti s francuskog, a dio ne pa se ne snalazim da postavim upitnik sta je s paketo, još cu staviti greskom da sam dobio paket .
Ima li netko slicnih iskustava da pomoci, dolaze igre zeni za rođendan pa mi trebaju do petka.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 214 puta
- pohvaljen: 83 puta
Mislim da to kod nas završi kod hrvatske pošte. Tako da je paket vrlo vjerojatno kod njih.
A i trebao bi imati neki tracking broj, pa provjeri na HP stranici.
Sent from my M2011K2G using Tapatalk
A i trebao bi imati neki tracking broj, pa provjeri na HP stranici.
Sent from my M2011K2G using Tapatalk
- Aliensb
- Reactions:
- Ima zahvala: 242 puta
- pohvaljen: 353 puta
- Kontakt:
Hvala puno obojici, sad vidim da nije pokusaj dostave bio u 7 ujutro vec u 17h, kad je firma zatvorena, paket je u posti od cetvrtka i otici cu ga podici u ponedjeljak, svejedno cudno da nije bilo ni poziva ni poruke da ce se paket dostaviti,a ni papirica u sanducicu
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 10 puta
- pohvaljen: 92 puta
Sa nasom postom su uvijek problemi, najbolje mi dok pise sa su pokusali uruciti a da nisam ni bio doma, a zapravo postaru je lakse staviti da nema nikog da svi mi moramo u postanski ured
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Predoxx za post (ukupno 2):
- Aliensb • DarkDefender
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 4 puta
- pohvaljen: 5 puta
Na žalost, to je već neko vrijeme praksa u HP-u za pošiljke za koje ne moraš potvrditi preuzimanje
Ne dostavljaju pakete, ne šalju poruke, u sustavu zabilježe da su pokušali dostavu (a u stvarnosti nisu) ... i ako ne paziš na poštinu tracking stranicu - popušiš paket
Ne dostavljaju pakete, ne šalju poruke, u sustavu zabilježe da su pokušali dostavu (a u stvarnosti nisu) ... i ako ne paziš na poštinu tracking stranicu - popušiš paket
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Ako ima zainteresiranih, početkom idućeg tjedna radim narudžbu.