O ne, opet novi insert :-/
Koju ste igru nedavno kupili?
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 796 puta
- pohvaljen: 915 puta
- Kontakt:
- frastarc
- Reactions:
- Ima zahvala: 462 puta
- pohvaljen: 535 puta
- Kontakt:
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3505 puta
- pohvaljen: 3549 puta
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
...i sleevane karte stanu kako treba?
Ali i dalje ne možeš ležerno sve kutijice izvaditi samo na stol i krenuti igrati nego vaditi sve iz kutije, komad po komad
Ali i dalje ne možeš ležerno sve kutijice izvaditi samo na stol i krenuti igrati nego vaditi sve iz kutije, komad po komad
- frastarc
- Reactions:
- Ima zahvala: 462 puta
- pohvaljen: 535 puta
- Kontakt:
Čini mi se da ima lufta za sleevane karte, nisam sleevao pa ne znam, ovo je slika s bgg-a. To je istina za kutijce

- dado
- Reactions:
- Ima zahvala: 3253 puta
- pohvaljen: 1895 puta
- Kontakt:
Došli i posljednji kickstarteri za ovu godinu.

Dvije su već i izašle na stol:
Pioneer Rails je flip and write u kojoj širimo vlastitu mrežu željeznica po zapadu i skupljamo razne stvari i ispunjavamo zadatke. Dosta slična Trails of Tucana ali ova mi je puno bolja.
Nova Roma je worker placement action selection point salad euro od autora i u ovom slučaju i izdavača Stana Kordonskiya (Endless Winter, Dice Hospital, Resurgence...). Još jedan euro u stilu Gugonga, Merva, ima malo i Endless Wintera unutra. Naravno, nema ovdje ništa revolucionarno ali bolja mi je od sve 3 navedene.
Preliminarna ocjena za obje 8.

Dvije su već i izašle na stol:
Pioneer Rails je flip and write u kojoj širimo vlastitu mrežu željeznica po zapadu i skupljamo razne stvari i ispunjavamo zadatke. Dosta slična Trails of Tucana ali ova mi je puno bolja.
Nova Roma je worker placement action selection point salad euro od autora i u ovom slučaju i izdavača Stana Kordonskiya (Endless Winter, Dice Hospital, Resurgence...). Još jedan euro u stilu Gugonga, Merva, ima malo i Endless Wintera unutra. Naravno, nema ovdje ništa revolucionarno ali bolja mi je od sve 3 navedene.
Preliminarna ocjena za obje 8.
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2249 puta
- pohvaljen: 2292 puta
- Kontakt:

Još jedna OP akvizicija. Što reći, imam soft spot prema starijim naslovima iz vremena dok je Fantasy Flight žario i palio scenom svojom bogatom ponudom raznih odličnih naslova. Hvala @Toto na nenormalno povoljnoj cijeni i mint očuvanosti igre

Za one koje zanima nešto više - odlični kratki pregled.
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon