di i koliko?
Koju ste igru nedavno kupili?
- Teehee(R)
- Reactions:
- Ima zahvala: 568 puta
- pohvaljen: 224 puta
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
Vidi par postova iznad:
viewtopic.php?p=87037#p87037
Vratila se na Ozone u jednom trenu i to po cijeni kakva je bila na rođendanskom popustu, 53€. Možda je par primjeraka ostalo i uspio sam napraviti narudžbu.
Dugo su ju dostavljali pa sam mislio da ju i nisam uspio uhvatiti, ali stigla je danas!
- frastarc
- Reactions:
- Ima zahvala: 451 put
- pohvaljen: 517 puta
- Kontakt:
Evo ja bas gledam te obje hahha

Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 8 puta
- pohvaljen: 31 put

Prvo bih pozdravio Huga i Hugolinu, sve u studiju i režiji, a onda bih htio j**** mater onom tko je ekspanziju nazvao CORE BOX
igra me ne zanima nit me zanimala, sreo sam ju 20 puta i samo sam prescrollao, rekao sam si "Hrvoje jebeš mu sve možda si preoštar prema tim poluretardiranim filmovima sa tematikom horora. najviše su te dojmile mehanike u igrama koje nisi ni pogledao, daj šansu eto popust je, jeftino je, igra je top solo game!" dam joj šansu reko ne želim te gledat, samo dođi i iznenadi me! i igra mi gurne prst u šupak!
- Ovi su korisnici zahvalili autoru GomilaX za post (ukupno 3):
- DarkDefender • Killa • tanelorn
- Aliensb
- Reactions:
- Ima zahvala: 206 puta
- pohvaljen: 305 puta
- Kontakt:
GomilaX je napisao/la: ↑05 lip 2023, 19:14 Prvo bih pozdravio Huga i Hugolinu, sve u studiju i režiji, a onda bih htio j**** mater onom tko je ekspanziju nazvao CORE BOX
igra me ne zanima nit me zanimala, sreo sam ju 20 puta i samo sam prescrollao, rekao sam si "Hrvoje jebeš mu sve možda si preoštar prema tim poluretardiranim filmovima sa tematikom horora. najviše su te dojmile mehanike u igrama koje nisi ni pogledao, daj šansu eto popust je, jeftino je, igra je top solo game!" dam joj šansu reko ne želim te gledat, samo dođi i iznenadi me! i igra mi gurne prst u šupak!
Pa i nije ekspantija vec je base game, samo sto taj base game ne mozes igrati bez drugih ekspanzija, ali ga koristis u kombinaciji sa bilo kojom od njih, iritantna je ideja trebali su u core box staviti i camp happy trail pa da imas vec nesto, ali mislim da su isli na ovaj princip da ljepse izgleda na polici i kad ljudi vec kupuju, a ne mogu nista samo sa core boxom da ce uzeti vise od jedne ekspanzije ili sve komplet.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Aliensb za post:
- DarkDefender
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 1429 puta
- pohvaljen: 530 puta
Koji bullshit, ovako nesto jos nisam cuoAliensb je napisao/la: ↑05 lip 2023, 19:38GomilaX je napisao/la: ↑05 lip 2023, 19:14 Prvo bih pozdravio Huga i Hugolinu, sve u studiju i režiji, a onda bih htio j**** mater onom tko je ekspanziju nazvao CORE BOX
Pa i nije ekspantija vec je base game, samo sto taj base game ne mozes igrati bez drugih ekspanzija, ali ga koristis u kombinaciji sa bilo kojom od njih, iritantna je ideja trebali su u core box staviti i camp happy trail pa da imas vec nesto, ali mislim da su isli na ovaj princip da ljepse izgleda na polici i kad ljudi vec kupuju, a ne mogu nista samo sa core boxom da ce uzeti vise od jedne ekspanzije ili sve komplet.

- DarkDefender
- Reactions:
- Ima zahvala: 245 puta
- pohvaljen: 423 puta
Ja sam, kad sam cuo da Core Box nije dovoljan da zaigras igru, instant izgubio svaki interes za igru. Kuzim ideju, ali bit ce hrpa ljudi poput @GomilaX koji ce se zeznuti i po meni je to prevara. Ima dovoljno igara na trzistu da ovu mogu slobodno preskociti.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru DarkDefender za post:
- sadistiko