Totalno spaljen koncept. Igra je bas ono sto i prodaje kao glavni motiv: CCG simulator. Za sve koji gustaju u procesu slaganja deckova, crawlati market, tradeati, slagati comboe i na kraju svega istestirati sklopljen deck na "turniru", ovo je bas pun pogodak. Art mi je skroz fora, efekti na kartama su raznoliki, brdo special deckova, basic deckova i dodatnih karta za bezbroj kombinacija. Najbolje od svega, nema shuffleanja. Poanta je iskombinirati idealnih 6 karata za turnir, a ostale se karte najcesce prodaju, zamijene ili kroz set collection zamijene za bodove.
Nakon sto se slozi market deck nema potrebe razvrstavati sve, jer sama ta kombinacija se moze igrati vise puta s razlicitim likovima... Traje to nekih sat i pol, dakle taman. Bas je gust!
Sam sustav turnira je koliko bodova mozes izvuci iz tih 6 karata. Za sad nismo imali neku interakciju osim kroz Clash, sto je doslovno zadnja odigrana karta+random karta s vrha market decka. Tko najvise bodova sakupi kroz 6 odigranih karata dobije odredjeni broj bodova, drugi nesto manje bodova kao i treci i cetvrti igrac. Na kraju tei runde deck buildinga i tri turnira, zbroje se bodovi i to je to.
Mrvicu mi fali vise interakcije, take thata, napetosti tijekom turnira, al vjerujem da je to i do samog setupa i stila kojim mi igramo...
Topla preporuka, vrijedi svakog centa ako ste taj tip igraca. A sad u lov na oop ekspanzije