Pa, kad se osvrnem na onu fejs grupu društvenih igara imam osjećaj da svi samo kupuju hrpetine igara, a igra se zapravo jako malo. Pa se to na kraju proda i krug se zatvara. Postali smo kolekcionari.

Pa, kad se osvrnem na onu fejs grupu društvenih igara imam osjećaj da svi samo kupuju hrpetine igara, a igra se zapravo jako malo. Pa se to na kraju proda i krug se zatvara. Postali smo kolekcionari.
Ako ti je tlaka vadit i spremat Arnak, treba ti dobar insertgrof je napisao/la: ↑26 svi 2023, 08:45 Ja se u zadnje vrijeme jako suzdržavam. Doduše, malo i igramo i kad igramo tio su uglavnom kraće i brze igre. Evo, ne da mi se igrati Arnak jer ga moram svaki puta vaditi i spremati u kutiju. Što reći.
Htio bih opet početi igrati neke stare naslove tipa Race for the Glaxy, Puerto Rico i sl. No, zbog obiteljskih želja često završimo na Catanu, BANG-u, Ganzu i sl.
Da, da.... znam.miljenko je napisao/la: ↑27 svi 2023, 14:57Ako ti je tlaka vadit i spremat Arnak, treba ti dobar insertgrof je napisao/la: ↑26 svi 2023, 08:45 Ja se u zadnje vrijeme jako suzdržavam. Doduše, malo i igramo i kad igramo tio su uglavnom kraće i brze igre. Evo, ne da mi se igrati Arnak jer ga moram svaki puta vaditi i spremati u kutiju. Što reći.
Htio bih opet početi igrati neke stare naslove tipa Race for the Glaxy, Puerto Rico i sl. No, zbog obiteljskih želja često završimo na Catanu, BANG-u, Ganzu i sl..
Hint: inMyBox