Odigrao dvije partije. Usporedit ću ju sa Wingspan i Meadow kao skupinom igara koje su dosta opuštene, bez pretjeranih sukoba i sa krasnim artworkom (plus tematika prirode).
Meadow je apsolutno najopuštenija igra. Baš je poput šetnje prirodom sa set collectionom i jedini sukob je ako nekome uzmeš kartu koju cilja. Nema resursa, samo se gledaju simboli. Art je prekrasan. Wingspan, s druge strane, ima više komponenti za praćenje od Meadowa (hrana, jaja, ciljevi, tipovi ptica itd.), ali razina sukoba je ista, uzmeš nekome kartu koju cilja ili kocku s resursom, eventualno mu mazneš resurs iz zalihe, ali i onda najčešće dobije drugi zauzvrat.
Za Parks sam mislio da će biti između, rako bih da i je, ali je sukob između igrača žešći nego u Wingspanu. Igra je vrlo jednostavna i sastoji se od kratanja po traci i sakupljanja neke vrste resursa tj. simbola potrebnih za uzimanje karata parkova. Tu je sličan Tokaidu jer je traka linearna i može se zablokirati igrače jer svaki igrač samo jednom po rundi može biti na istoj lokaciji kao drugi igrač. Također možete rezervirati kartu za koju drugi igrač vrijedno skuplja resurse. I u tome je sav sukob, skupljaj što ti treba i blokaj potivnika. Igra ima još elemenata, ali ovo bi joj bila suma.
Taktički mi je zahtjevnija od Wingspana jer moram puno pažljivije birati poteze i razmišljati o protivniku. Iz istog razloga mi je manje opuštena od druge dvije igre, ali i dalje bih ju stavio u kategoriju opuštenih igara. Produkcija je izvrsna na svim razinama i svaka pojedina komponenta, uključujući i kutiju je prekrasna.