Ovo je najveća istina, igra ima 50+ ikona, i ništa nema nekog velikog smisla, sve je maksimalno nepregledno.Deni je napisao/la: 15 pro 2022, 23:21 prvo sam morao promozgati sta zelim odigrati, a onda bi trazio po "mapi" gdje to mogu odigrat i tako cijelu partiju.
Da, odluke su teške na svakom potezu, ali imaš osjećaj da nisu značajne, uzmeš taj jedan gameend bonus scoring karticu koja ti se dupla i sigurno je da ćeš samo to stići napraviti, i to jedino ima smisla staviti pod karticu na starting ploči, jer se bar kod nas za stolom maksimalno rusha gameend, i za razliku od Pfiesterovih igara nisam stekao dojam da to ovdje dovoljno nagrađuje i ima smisla. Bolje je 'tankirati'.Deni je napisao/la: 15 pro 2022, 23:21 drugo cijelo vrijeme imam osjecaj da igram set collection igru bez ikakvih drugih mehanika i znam da cu na kraju samo pobrojati simbole - nekako mi to nije dovoljno za dva ipo sata teske torture.
Kad se sve zbroji i oduzme i uzmu u obzir stvari da su promo kartice različitih boja od base gamea, neupotrebljiv insert (ali to je postao standard u industriji), količina prostora i nepreglednosti za set collection, te ta glavna traka koja je apsolutno nebitna, a pozitivne stvari taj worker placement sa uključenim uzimanjem kartica i 'utjecanjem' na kartice i dice manipulation, to očekuješ od izdavača koji izdaje svoju prvu ili drugu igru a ne 15. ili 16.