Imam 30+, iz Prigorja sam i nakon duugo godina života na Catanu, riziku i game of thrones 2nd edition BG,malo sam se neplanirano više zainteresirao za pokoji BG.
Sve je teže skupiti ekipu i uvijek je onda ispalo da kada bi nas bilo da bi se odigrao Catan za gušt , ekspazije ni ne koristimo više (Seafearers, C&K) Ali svejedno sam tražio nešto u tom stilu competitiona te mi se smallworld jako svidio kojeg sam odmah kupio. odlična igra , ali pošto i tu treba više ljudi lagano sam istraživao što dalje. Kupljen je Carcassone koji je jako jednostavan i zanimljiv. Cura je pocela sve vise gristi Bg , pogotovo kada pobijedi i eto nismo se ni snasli uzeli si 7 wonders duel od jednostavnijih i uz njega meni za dušu Dune Imperium.
7 wondersD odličan , kratko traje i zanimljiv, a jučer odigrana prva partija Dune-a koju je opet cura pobijedila. Dosta nam još nekih stvari nije jasno kaj se tice pokoje kartice. i Dosta je Hagal pasivan bio u prvom gejmu bar što se tiče conficta. Možda mu nisam dobro kartice izmiješao

Eto to bi bilo to. Cura je toliko zagrizla da samo šalje linkove kaj bi mogli kupiti - Viticulture(ipak je vino ), Pandemic ,Jaipur, Lost cities, Azul, Patchwork, Harry Potter, Castles of Burgundy ( iako mislim da to treba pričekati da da sam vidio da novi artwork dolazi ) , Res Arcana. Dok je meni smiješno gdje sam ja mislio da nema šanse da će joj biti išta zanimljivo.
Od BG koje gledam :
dune je rise of IX eskpanzija koja se definitivno isplati
Terraforming Mars - hvale ga kao i dune
Ark Nova - kažu da je prepredobar, iako pomisao ZOO mi se ne čini baš
Spirit Island - možda nakon nekoliko godina ,pošto kažu da je pretežak ali da ima predobar solo mode
LR of Arnak
Everdell - je možda više pri vrhu next buy
Wingspan - kažu odličan isto mi tematika malo li la
Arkahm H. TCG - zanimljivo se čini , ne znam da li bi mi se svidio
Terra MYstica
p.s. Da li da sleevam kartice Dune imperium? Nekako mi se ne čine dugotrajne. Kad vidim kako mi izgledaju kartice od Catana odmah mi dođe da ih uokvirim

Eto toliko od mene, otvoren za pitanja i prijedloge.
lp.