Koju ste igru nedavno kupili?
- kovacu
- Reactions:
- Ima zahvala: 289 puta
- pohvaljen: 430 puta
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
Fatcloud ima prakticki najbolje cijene i jos kad se sjetim da je tu na forumu dijelio ekskuzivne popuste na odabrane igre, neke si mogao uzet za bagatelu.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru kovacu za post (ukupno 3):
- mado • dlakar • Mago de Umago
- Noghri
- Reactions:
- Ima zahvala: 225 puta
- pohvaljen: 217 puta
- Kontakt:
Eto, bas ti hvala @mado ... Sad sam ja morao kupit to... sad cu imat 4 Aeon's end velike kutije. Oh jolly

- dlakar
- Reactions:
- Ima zahvala: 677 puta
- pohvaljen: 664 puta
- Kontakt:
Ima najbolje cijene, komunikacija na nivou i brza dostava. Jedino što baš nema preveliki izbor igara...kovacu je napisao/la: 17 sij 2022, 11:51 Fatcloud ima prakticki najbolje cijene i jos kad se sjetim da je tu na forumu dijelio ekskuzivne popuste na odabrane igre, neke si mogao uzet za bagatelu.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru dlakar za post:
- Mago de Umago
For a while, I thought of myself as an atheist until I realized it was a belief, too.
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1191 put
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Noghri je napisao/la: 17 sij 2022, 16:33 Eto, bas ti hvala @mado ... Sad sam ja morao kupit to... sad cu imat 4 Aeon's end velike kutije. Oh jolly![]()
![]()
![]()

- Noghri
- Reactions:
- Ima zahvala: 225 puta
- pohvaljen: 217 puta
- Kontakt:
Da, base, War Eternal, New Age, Outcasts i sad Legacy. Jos novi Legacy i dobar sam. Moram samo smislit kako minimizirat zauzece prostora, mislim da ce sve stat u 2 do 3 kutije.
- Minsc1610
- Reactions:
- Ima zahvala: 296 puta
- pohvaljen: 339 puta
- Kontakt:
Ja sam krenuo opako. Imam bazu, War Eternal i New Age(backao kick) sa svim ekspanzijama. Oduševljen igrom. No kako sam počeo gomilati počela se smanjivati želja za igranjem jer se igra pretvorila u Godzillu. Kad god krenem da bi zaigrali, pomislim na setup i koliko će dugo trajati biranje što ćemo i skim ćemo i što ćemo staviti u market. Tako da sam stao. Sad više ne uzimam ništa jer nema smisla.
- quixoticelixer
- Reactions:
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 22 puta
Nedavno sam bila na jednom konu gdje je bio stol s aukcijama i upikla zapakirani Port Royal za nekih €6
Još nisam stigla odigrati, izgleda jednostavno i trebao bi brzo ići.

- Ovi su korisnici zahvalili autoru quixoticelixer za post:
- Antomon
- ray
- Reactions:
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 312 puta
Uskoro izlazi Big Box (sadrži ekspanzije i dodatke) za nekih 20-25€ pa si pripazi na to ako ti se svidi base game.quixoticelixer je napisao/la: 18 sij 2022, 08:58 Nedavno sam bila na jednom konu gdje je bio stol s aukcijama i upikla zapakirani Port Royal za nekih €6![]()
- Ovi su korisnici zahvalili autoru ray za post:
- quixoticelixer
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2403 puta
- pohvaljen: 2606 puta
- Kontakt:

Oke u moju obranu ovo nisam planirao, već se dogodilo samo od sebe. Krivac je @Vatanen na odličnoj cijeni i brzom dogovoru i još bržem nalaženju. Hvala još jednom na svemu

Igra nam je zapela za oko ovog ljeta kad su nam je Ivana i Igor prezentirali za druženja u Zagorju. Naravno da smo samo čekali priliku da ju nabavimo, što je bio malo teži zadatak budući da je out of print. Al eto sudbina nam je bila naklona

Naravno da smo odmah morali krstiti jednom partijom u dvoje.

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3732 puta
- pohvaljen: 3858 puta
- Kontakt:
@dam-dam će biti presretan da netko drugi može pokazati kako se igra ova igra umjesto njega