U zadnje vrijeme rijeđe repriziram radi nedostatka vremena...
Eh, da zaboravih: Animirane uvijek rado ponovno pogledam, jer ima zaista odličnih. Tako sam Carse, Shrekove, Madagascare i ine gleda oviše puta i svaki puta mi je dobro.mado je napisao/la: 28 ruj 2021, 12:23 Za filmove sam očekivao većinski potvrdan odgovor, al za knjige i serije, baš ste me lijepo iznenadili
Budem u prvom postu teme kasnije dopisao 50 nijansi ludosti mojih repriza, vidim već da nas ima sličnih. Nego roditelji s djecom, niste Diznijeve i Pixarove crtić gledati 100x? Frozen, Kralj lavova i sve ostale? Jel dobijete šiz napadaje na prve taktove "Let if go"?![]()
Ma dobra je pjesma, samo mi se crtic ne svidja. Pjesme u tim crtanima uglavom imaju bitnu funkciju: da u kratkom vremenu ispricaju puno toga ili da te puste u um nekog lika. A u Frozenu mi se nekako pjesme cine ko da su napravljene da dobro zvuce na soundtracku, a da nemaju bas neku funkciju u crticu. Ali mozda je to samo moj dojam.dendarii42 je napisao/la: 28 ruj 2021, 12:40 Let it go je najljepšija pjesma ikad i uvijek ću ju pjevušit kada krene.
Al po pitanju kvalitete Hellfire je vrh. @DarkDefender jesi čuo metal verziju? Ima jedan lik na YT koji radi metal obrade Disneyevih pjesama i ova savršeno zvuči.
BacajDarkDefender je napisao/la: 28 ruj 2021, 13:11Ma dobra je pjesma, samo mi se crtic ne svidja. Pjesme u tim crtanima uglavom imaju bitnu funkciju: da u kratkom vremenu ispricaju puno toga ili da te puste u um nekog lika. A u Frozenu mi se nekako pjesme cine ko da su napravljene da dobro zvuce na soundtracku, a da nemaju bas neku funkciju u crticu. Ali mozda je to samo moj dojam.dendarii42 je napisao/la: 28 ruj 2021, 12:40 Let it go je najljepšija pjesma ikad i uvijek ću ju pjevušit kada krene.
Al po pitanju kvalitete Hellfire je vrh. @DarkDefender jesi čuo metal verziju? Ima jedan lik na YT koji radi metal obrade Disneyevih pjesama i ova savršeno zvuči.
Cuo sam metal obrade nekih pjesama, ali nisam Hellfire. Imas li link mozda pa da bacim oko malo?