Sajam društvenih igara u Meeple's Corneru
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2452 puta
- Kontakt:
Sajam društvenih igara u Meeple's Corneru
Tamo 2019. godine Carta Magica organizirala je mislim dva ovakva sajma rabljenih društvenih igara koji su bili prilično dobro posjećeni. Nakon toga CM je od svoje igraonice napravio Hobby shop i za takvo što više nemaju niti mjesta. Događaj je zamro i došla je pandemija.
No, pandemija odlazi i mislim da je dobar trenutak da mi kao udruga u MC-u počnemo održavati ovakav sajam recimo svake prve ili druge subote u mjesecu s početkom od recimo 12h.
Naravno, prije nego takvo što zaista i organiziramo, zanima me interes i po mogućnosti kakvi prijedlozi po ovom pitanju? Mislim, nema tu nešto specijalno za raditi. Dovoljno je da se MC otvori recimo u 12h, da se stolovi malo poslože kako bi lakše bilo to provoditi i to je po meni to. Win-win-win kombinacija i za MC i za male trgovce i kupce.
No, pandemija odlazi i mislim da je dobar trenutak da mi kao udruga u MC-u počnemo održavati ovakav sajam recimo svake prve ili druge subote u mjesecu s početkom od recimo 12h.
Naravno, prije nego takvo što zaista i organiziramo, zanima me interes i po mogućnosti kakvi prijedlozi po ovom pitanju? Mislim, nema tu nešto specijalno za raditi. Dovoljno je da se MC otvori recimo u 12h, da se stolovi malo poslože kako bi lakše bilo to provoditi i to je po meni to. Win-win-win kombinacija i za MC i za male trgovce i kupce.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Re: Sajam društvenih igara u Meeple's Corneru
Dapače, na Sajmu bi i udruga mogla prodati neke svoje igre koje joj više ne trebaju, a uz igre bi se mogla vršiti i razmjena igraćeg pribora tipa viška sleevova, kutijica i sl.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru grof za post:
- dendarii42
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Da, to smatram nekako ne prečesto niti prerijetko, a da postane standard i da si ljudi mogu planirati.
Čak bi mogli početi već od Rujna. Recimo 11.9.2021. no treba provjeriti s voditeljima.
- Zorzy
- Reactions:
- Ima zahvala: 504 puta
- pohvaljen: 190 puta
- Kontakt:
Bio je i jedan prošle godine. Milje nisu radile pa je bilo na njihovoj terasi koliko se sjećam. Ubo Utopiu. Još uvijek stoji neodigrana. Kako god, češće bih dolazio u Zg u tom slučaju. 

- frastarc
- Reactions:
- Ima zahvala: 475 puta
- pohvaljen: 586 puta
- Kontakt:
Ja bi rado navratio na ovako nešto iako nisam iz Zagreba 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2403 puta
- pohvaljen: 2606 puta
- Kontakt:

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon